Byl to mój pierwszy film w życiu na którym zasnęłam.
Totalna lipa. Czy nasi reżyserzy nie potrafią kręcić dobrych filmów, a moze pomysly juz dawno im sie wyczeraply????
Czy to dziwne, ze mnie tez chwytała sennosc?
Niech sie wkoncu wezma do roboty.
Wogole,nie rozumiem jak innym ten film mogl sie podobac? totalny chłam.
Ten post ukazuje żenujący poziom inteligencji polskiego widza.
Idź sobie jeszcze raz obejrzeć "Gulczas a jak myślisz" bo tylko takie filmy chyba jesteś w stanie zrozumieć.
Tutaj trzeba sobie postawic pytanie czym sie rozni "Gulczas" od "Testosteronu" ? Oba filmy reprezentuja ten samo poziom-ok. "Testosteron" jest troszeczke lepszy.
też zasnęłam w połowie... może i ok ale akcji kompletnie 0, a jakiejś mądrości też nie zauważyłam.
Ja tam się nie dziwię, że sobie przysnęliście bo ja już w połowie miałem dość. Tak statycznego filmu jeszcze nie oglądałem. Plus za kilka naprawdę dobrych tekstów.
Pozdro :)
Ja wprawdzie nie zasnęłam, ale co chwilę miałam ochotę wyłączyć film,nie zrobiłam tego tylko dlatego, że chciałam tylko dać mu szanse, myślałam, ze może kiedyś w końcu akcja się rozwinie. A tu dupa. Dawno nie widziałam nudniejszego filmu.
temat ukazujacy zenujazy poziom NUDNYCH wypowiedzi xD poza tym wiekszosc to panie wiec testosteron im obcy dlatego tez pewnie nudny ^^
do przedmowcy:
a to ciekawe czemu tak facetom sie ten film podoba???
identyfikujecie sie z tak bardzo z nim? to wspolczuje zlych doswiadczen jakich doznales.
mowicie ze kobietom sie nie podoba, to w takim razie czemu wam tak przypadl do gustu?
dla mnie ten film jest nudny, choc bardzo dobrze zagrany, i nie ma tu nic do tego czy jestem kobieta czy nie.
ja oceniam jakos, nie zaleznie od tematu czy gatunku danego filmu.
a gusty sa rozne, mi ten oto film nie przypadl za bardzo, prawie na nim zasnelam
W wypadku tego filmu nie można mówić że nie ma znaczenia czy ogląda i ocenia go kobieta czy facet. Jest on zrobiony z punktu widzenia typowego samca, zawiera teksty które faceta śmieszą a kobietę mogą obrazić, więc wymagany jest pewien dystans do siebie przy oglądaniu go.
Musi w tym coś być co piszę, niebyłoby przecież tak skrajnych ocen między obiema płciami.
"a to ciekawe czemu tak facetom sie ten film podoba???
identyfikujecie sie z tak bardzo z nim? to wspolczuje zlych doswiadczen jakich doznales. "
Podoba się bo jest bardzo zabawny i niejednokrotnie prawdziwy. A i każdy z nas w pewnym wieku ma jakieś złe doświadczenia z kobietami, (i na odwórt) więc tu nie ma czego współczuć, trzeba coś przeżyć a potem już się z tego śmiać, w czym ten film pomaga.
A założycielki tematu to nieskomentuję. Nie warto odpisywać na takie posty, łatwo walnąć że coś jest do dupy i nie przytoczyć żadnego argumentu (prócz porównania tego filmu do jednej z największych wtop naszej kinematografii, to jakby porównać to: http://gwiezdne.wojny.filmweb.pl/ z tym: http://www.filmweb.pl/f285418/Cz%C5%82owiek%2C+kt%C3%B3ry+ocali%C5%82+%C5%9Bwiat +Tureckie+Gwiezdne+Wojny,1982 )(no może nie w tej skali :P)
I nie bierzcie tego tak do siebie to tylko film ;)
Och argumentow przeciwnych jest mnostwo i nie ma sensu ich tutaj wypisywac.
Kazdy ma swoj gust, a skoro wiekszosc osob sie ze mna zgadza, to chyba
rowniez maja swoje argumenty/powody zeby tak twierdzic(wiec nie jest to
jakis moj wybryk wyobrazni). Pzeciez nic nie bierze sie z powietrza.
I wybacz, ale wiekszosc kobiet nie lubi rzeczy plytkich, bez sensu, bez
moralu jak w przypadku "Testosteronu"
Jesli Tobie sie podoba, bo jestes facetem i bronisz swojego EGO to OK. Masz
do tego prawo. My kobiety nie lubimy filmow, ktore nie zmuszaja do
refleksji, myslenia etc.
P.S. Film nawet nie byl smieszny....no chyba, ze pokazanie golego tylka ma
pobudzic nas do smiechu to w rzeczywistosci tego nie robi....
Piszesz "My kobiety", więc ja napisze "my mężczyźni" lubimy ten film i już. Żadnego Ego bronić nie musimy, bo szczerze nam się podoba. Rozumiem że przez obraz kobiet w nim zawarty możesz mieć problem z tym filmem (no i dochodzi Twój gust filmowy, w który ten film prawdopodobnie nie trafił). Trochę wyobraźni, ja w Twoją skórę nie wskoczę, a ty moją też nie i tyle. I nie wmawiaj mi co mi się ma podobać a co nie bo to jest niegrzeczne ;P
"skoro wiekszosc osob sie ze mna zgadza," no i w to wątpie....
Polecam filmy Pasikowskiego;-) Tam jest sporo akcji. Boski Bogusław naparza
za trzech, aż miło. No, chyba, że potrzebujesz jeszcze więcej akcji...
Jeśli tak, to już naprawdę dupa;-)
może cię zdziwię.. ale to nie to tak na mnie podziałało ; )
po prostu, film miał to coś. Możesz zwymyślać mój gust, tylko dlatego, że mam swoje zdanie.. to , że Ty niczego w tym filmie nie widzisz, nie znaczy, że jest dnem .
i wg Ciebie nie ma u nas dobrych reżyserów, dobrych filmów ? A np. taką panią Dorotę Kędzierzawską kojarzysz ? jak nie, radzę zapoznać się z jej twórczoscią, a potem wypowiadać o polskiej filmografii.
Wiesz, faktem jest ze duzo polskich filmow nie znam...filmy polskie ogladam za kazdym razem jak wracam do ojczyzny na jakis czas. I za kazdym razem sie rozczarowuje.
Nie, nie mam zamiaru wysmiewac Twojego gustu. Mnie po prostu ten film nie rusza i tyle. Jakos nie moge zalapac tamtejszego poczucia humoru...Echhh...A co do Pani Doroty, to niestety nie slyszalam, ale na pewno sie zapoznam :) Dziekuje za rade :)
widocznie niestety sięgasz po niewłaściwe filmy... ; )
bo filmy, o których u nas się mówi, które się reklamuje i puszcza w szczytowych godzinach w telewizji, zazwyczaj nie mają żadnych treści, które możesz potem z seansu wynieść. I zazwyczaj właśnie sprawiają, że ludzie mają podobne zdanie jak Ty. ; )
Za to te filmy, którymi nasz naród może się pochwalić... cóż. Albo wgl się ich nie pokazuje, albo puszcza w bardzo późnych godzinach (przykład : dzisiaj, o 23.15 film Doroty Kędzierzawskiej - 'Pora umierać', który, wg mnie, jest godny obejrzenia i polecenia. Ale pewnie i tak mało kto go obejrzy z powodu późnej godziny.)
pozdrawiam ; )
Film był moim zdaniem OK, a dla tych wszystkich (pań w szczególności), którzy wszędzie wietrzą atak na swoją płeć,
przytaczam - jako facet - coś takiego (przypominam, że to tzw. ŻART;-)))
OSTATNIE BADANIA NAUKOWE ujawniły, że piwo zawiera żeńskie hormony. Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie
stu mężczyzn. Aby sprawdzić, czy piwo rzeczywiście zawiera żeńskie hormony, każdy z nich dostał 10 półlitrowych butelek
celem wprowadzenia ich zawartości do organizmu.
OTO WYNIKI EKSPERYMENTU:
- u 75% badanych stwierdzono zaburzenia myślenia i mowy
- 85% nie potrafiło prowadzić samochodu
- u 90% zauważono tendencję do tycia
- 80% wpadło w melancholię i wybuchało płaczem o byle głupstwo
- 85% chciało wydać pieniądze na byle co
- 75% trudno było zrozumieć
- 95% musiało usiąść, żeby się wysikać
A teraz coś dla odmiany, żeby nie posądzano mnie o szowinizm i seksizm;-) :
ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN
MINISTERSTWO OCHRONY ZWIĄZKU MAŁŻEŃSKIEGO
Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia:
DZIEŃ PIERWSZY
1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU
Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją.
2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH?
Dyskusja.
3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ.
Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.
4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU?
Debata panelowa z udziałem ekspertów.
5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA
Linia pomocy i grupy wsparcia.
6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY
Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych
miejscach, a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania.
7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA
Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.
DZIEŃ DRUGI
1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ?
Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne.
2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA.
Prezentacja PowerPoint.
3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ
Wspomnienia tych, którzy przeżyli.
4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI.
Gra na symulatorze.
5. DOROSŁE ŻYCIE -PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ.
Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról.
6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH.
Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.
7. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY.
Telekonferencja z udziałem Świętego
Pozdrawiam wszystkich, ale przede wszystkim zatroskane filmem Panie:-)
Facet, z tym piwem to mnie powaliłeś ze śmiechu jak mało kto. Naprawdę kiedy widzę taką pomysłowość na forum, to się cieszę, że pomimo milionów bezsensownych, mało interesujących wpisów jest chociaż jeden "taki". Pozdrawiam :)
Może dlatego, że jest on skierowany tylko do męskiej części publiczności. Nie słyszałem od żadnego znajomego aby ten film był dla niego nudny. ABy na nim zasnąć trzeba być albo kobietą albo gejem.
A mnie się film bardzo podobał. I wcale nie uważam, że trzeba być mężczyzną aby się na nim nie nudzić, cóż poradzić na to, że tutaj wypowiadają się tylko mało inteligentne, marudne panie. Ja obejrzałam i jestem zachwycona.
Mnie też się spodobał. A to dlatego, że jest w nim coś prawdy, i to wrażenie pogłębia się, gdy patrzę na niektóre dziewczyny, jakie spotykam. Podobało mi się też to, że w gruncie rzeczy ten film nie jest "stronniczy". W dość dobry sposób przedstawia powiedzenie że wady innych widzimy z daleka, swoje nosząc na karku.