hahaha, faktycznie Borat albo wieczny student korym dales 10 sa genialnymi produkcjami, z filmami jest jak z czytaniem, jesli nie rozumiesz to nie ogladaj i nie czytaj
To jest jeden z tych filmów po którym jak się skończy oglądać daje do myślenia. Po pierwsze ten film trzeba obejrzeć na spokojnie, można z kolegami przy flaszce wtedy jest fajny klimat a po drugie ci ludzie którym ten film się nie podobał pewnie oglądali go ze swoimi dziewczynami i twierdzą że lejdis jest śmieszniejszy co jest nie prawdą Heh. Testosteron to dobra komedia godna polecenia, podbudowuje faceta. Mogę powiedzieć że za pierwszym razem jak go oglądałem w kinie to mi się nie podobał może z tego względu że siedziałem w drugim rzędzie i byłem zjarany, nie rozumiałem tego filmu ale gdy obejrzałem go drugi raz przed komputerem sam na spokojnie to się buchałem masakrycznie, ten film pokazuje jakie są kobiety, że każda to ta naprawdę kurwa która manipuluje,drażni, robi cię w chuja. Ten film trzeba obejrzeć w całości bo się rozkręca im dłużej go oglądacie.