PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279962
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

mega dobre kino. dawno polaki nie zrobily tak dobrej komedii. zreszta na wysoka ocene tego filmu zapewne wplywa tez to, ze w tej chwili nie ma on zadnej konkurencji.
ale niezaleznie od tego film jest swietny, dobrze zrobiony. bardzo mnie dziwia opinie niektorych, ktore przecza wysokiej ocenie tego filmu przez nich samych. no i co zauwazylem, ze glownie film krytykuja osoby bez jaj, czy wrecz z sakiewka miedzy nogami. mam wrazenie ze tym krytykantkom daaawno nikt sakiewki nie przetrzepal... ale to juz ich priv problem. szkoda tylko, bo jak to bywa z kazdym dobrym dowcipem, odwoluje sie do kompleksow, wad, tabu, tematow wstydliwych krepujacych etc... jezeli ktos ma problemy sam ze soba to gleboko dotknie go np zwykla statystyka, ze 70% monogamistek sie kurwi. a jak ktos nie ma z tym zadnych problemow, to przez cale 2 godziny bedzie sie doskonale bawil a po wyjsciu z kina napali sie na obejrzenie powtorki jak arab na kurs pilotazu.
i jeszcze raz gratuluje dobrego filmu.
btw jestem bardzo ciekaw, jak by ten film wygladal, gdyby zamiast facetow na tym weselu spotkaly sie same kobity LOL ale tez by bylo dobrze :)