PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683482}
6,0 8,2 tys. ocen
6,0 10 1 8230
5,6 7 krytyków
The Den
powrót do forum filmu The Den

Jest super ,trzyma w napięciu polecam!

pepetka2012

dokladnie tak, dobry thriller , swietny nowy pomysł , czegos takiego dotąd nie widziałem :)

HardkorX

fajnie że też ci się spodobał :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
pepetka2012

Trzyma w napięciu? Przecież co 4 min kogos zabijają to akcja dzieje się bardzo szybko jak chcesz zobaczyć film który trzyma w napięciu to sobie obejrzyj kiedy dzwoni nieznajomy choć jesli wolisz horrory z wiadrem krwi wylanej na osobę to ci się nie spodoba.Każdy woli cos innego ja nie przepadam za filmami gdzie ciągle kogos zabijają wole takie jak co kryje prawda? i kiedy dzwoni nieznajomy ale każdy ma swój gust

Violetta_Stosel

No tak jak napisałaś ,kazdy ma swój gust mi się podobał lubię tego gatunku filmy ,chociaż te dwa które mi podałaś też mi się podobały :)

ocenił(a) film na 1
pepetka2012

Oczywiscie ja nie chciałam cię urazić pisząc źle o tym filmie . Ale nie wydaje ci się to dziwne ,że zabiła 3 facetów w maskach a jej chłopak i przyjaciel sobie z nimi nie poradzili? To pytanie nie jest złosliwe po prostu chce znać twoje zdanie. Pozdrawiam.

Violetta_Stosel

Spoko :) nie uraziłaś mnie ,no tak ale to film....zawsze jest coś przerysowane ...heh ,również pozdrawiam :)

pepetka2012

Główni bohaterowie bardzo często są przerysowani...

nick_moze_zawierac

Taka prawda ....