5,5 10 tys. ocen
5,5 10 1 10017
4,3 12 krytyków
The Electric State
powrót do forum filmu The Electric State

Z całą tą pseudo ideologia LGBTQ Netflixa przewiduje kolejny wysoko budżetowy gniot. Nie przypominam sobie żadnego dobrego SF spod litery N.
Jedynie bracia Ruso mogą uratować ten obraz jeśli nie pójdą z Netflixowa fantazja i zostana wierni sobie oraz autorowi powiesci

wener

Dark nie jest od netfliksa? przecież ten serial jest dobry. Czarne Lustro też chyba jest od N.

ocenił(a) film na 3
Solaris_fw

i dlatego sa dobre. Czarne lustro ma swoje super i znosne historie

wener

No to Ci przypomniałem. Ostatnio obejrzałem "Problem trzech ciał"....znaczy się pierwszy odcinek(książki nie czytałem), ale tragedia. Ciężko się coś ogląda, gdzie ma promowane SILNE, NIEZALEŻNE, NAJMĄDRZEJSZE Feminy, a faceci obok nich to idioci. Jakieś głupie i dziwne przekleństwa(bardzo tego dużo i nie wiem po co?) jeśli książka jest także taka postępowa i propagandowa, to podziękował. Może jutro odpalę drugi odcinek, kocham sci-fi ale niech każdy będzie równy, a nie przez 90% czasu antenowego, kobiety pieprzą coś o niczym. I to niby ma być na podstawie książki hard-sf? przecież ten serial powinien być w 100% o nauce. A w pierwszym odcinku, NIE BYŁO NIC, DOSŁOWNIE NIC. Może jak ktoś nigdy w życiu, żadnej dobrej książki nie przeczytał, to się tym serialem "podnieci" ale dla mnie to typowy genderowy gówno-socjologiczny BEŁKOT.