Naprawdę miły i uroczy film.. :) Aż mam ochote po nim zakochać się i chwycić kogoś za rękę, więc
chyba musiał być całkiem niezły :)
Film porusza temat nastolatków ale nie pokazuje tego w dramatyczny sposób, i bardzo obraźliwy wobec młodego pokolenia, tylko z perspektywy tego co dzieje się w głowie takiej osoby i pokazuje to tak ze tak jak wspomniałaś aż chce się " po nim zakochać się i chwycić kogoś za rękę". baaaardzo mi się podobał, takich filmów się nie widuje często.
rzeski, uroczy. naprawdę mi się podobal! a młodzi aktorzy? wow, naprawdę totalny luz i kawał dobrej roboty. świetny
Ciesze sie że macie podobne odczucia co ja :)) idzie wiosna, więc wiecie wszystko przed nami !! ;-) lubie takie lekkie filmy, ktore nie zawsze pokazują że trzeba od razu ćpać i uprawiać sex z kim popadnie. I racja, dobrze zagrany przez te dzieciaki :)
100% racji aktorzy zagrali swoje role genialnie! Przeżywałam wszystko razem z nimi mając wypieki na twarzy :D
Lubię sobie czasem obejrzeć taki film o młodzieży z ogólniaka. Choć sama nastolatką nie jestem już od jakiś 10 lat to lubię wracać do czasów, które z dzisiejszej perspektywy wydają mi się najlepsze w życiu. A film jest bez wątpienia jednym z lepszych tego gatunku jakie ostatnio widziałam. Może i jest przewidywalny, ale czy to koniecznie musi być zarzut? Dla mnie wielkim atutem tego filmu jest to, że oglądając go poczułam się jakbym to ja przeżywała swoją pierwszą miłość i to było urocze, bo komuś z bagażem doświadczeń coraz trudniej to przychodzi. Jest to zapewne zasługa fajnych dialogów, świetnie odegranych przez młody duet aktorski. A pierwszy raz? Założę się, że sporo z nas czuło się podobnie i miło było w końcu się dowiedzieć, że nie jest się odosobnionym przypadkiem :P - tak z przymrużeniem oka to ostatnie zdanie ;)
Też mi się bardzo podobal ten film, lekki i przyjemny.Aktorzy bardzo fajnie grali,więc nie mam nic do zarzucenia.Dobrze by było gdyby była 2 część