3,3 7,8 tys. ocen
3,3 10 1 7805
3,6 7 krytyków
The Human Centipede III (Final Sequence)
powrót do forum filmu The Human Centipede III (Final Sequence)

Oby ta część udała się równie jak część I, bo II to nieporozumienie i ośmieszanie widza.

ocenił(a) film na 10
kktnwkfkmp13

Chyba kpisz. 2 to majstersztyk.

marcholt

Nie chrzań. 2 była nudna jak flaki z olejem, a 1 to klasyk i ma w sobie to coś.

ocenił(a) film na 10
kktnwkfkmp13

Brak ci chyba wrażliwosci. :D
1 to film jakich wiele, natomiast 2 ubogaca gatunek gore.

marcholt

Przerobiłem top 10 chorych filmów, tak więc dla mnie 2 część jest normalna, ale nie lubię bo mnie cholernie nudziła ;D 1 miała w sobie to coś.

ocenił(a) film na 1
kktnwkfkmp13

Obydwie czesci są nijakie i nudne, giną w milionie filmów typu Piła etc, które niczego do gore nie wnoszą, chyba ze ktos totalnie nie ma pojecia o prawdziwych wartosciowych filmach z tego gatunku. Stonoga to film conajwyzej przeciętny i nijaki.

kktnwkfkmp13

podasz top 10?

ocenił(a) film na 1
kktnwkfkmp13

Jedynka ma lepsze postaci, dialogi, fabułę. W jedynce coś się dzieje i jest wyraziście.
Dwójka to pokaz srania i natłoku przesadnych scen gore.

Movie_Crash_Man

Ja z kolei chciałbym, by to było połączenie jedynki i dwójki :D

Movie_Crash_Man

"Jedynka ma lepsze postaci, dialogi, fabułę."
nie wiem co ogladales ani co brales ale daj numer do typa co ci to sprzedal
tam postacie maja tyle osobowosci co kawalek cegly,
dialogi? tak majstersztyk jak u tarantino...... chyba cie pogielo, dialogi sa wrecz umowne, jakies idiotyczne teksty recytowane przez aktorow na poziomie przedstawien szkolnych
fabula?
2idiotki uciekaja po mieszkaniu psychola ale nie zabardzo tak , ze je oczywiscie lapie a potem meczy, tak jak w 1000 innych filmow, jedyne co tu jest inne to zszywanie ludzi usta-odbyt, tyle
co 2prezedszkolak wymysli lepsze postacie, o tych tutaj nie wiemy nic i nie maja zadnej osobowosci, moj kot jest 100x bardziej barwna postacia, dialogow jest malo co ale praktycznie nie zwraca sie na to uwagi bo nie maja znaczenia, no a fabula jak przytoczylem, w najlepszym razie slaba i wtorna

ocenił(a) film na 1
El_Magiko

Wulgarny wredny typku, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Ja napisałem, że druga część jest gorsza od pierwszej, a co brałeś i po czym masz urojenia, że inni biorą nie obchodzi mnie to. Nigdzie nie napisałem, że w kategorii ogólnej filmów ten film ma dobre dialogi i postaci - napisałem jedynie, że jest lepiej niż w dwójce zaćpany wredny polaczku z mózgiem 3 latka.

kktnwkfkmp13

2 czesc byla swietna i z klimatem...mam nadzieje ze 3 czesc bedzie rownie dobra, choc moim zdaniem lepiej byloby zakonczyc serie na 2 czesci

kktnwkfkmp13

Hehe to jeden z tych filmów, które obiektywnie są padliną, klasa B klasy B, ale jednak coś sprawia, że człowiek ma to gdzieś i ogląda z radochą :) Tak miałem w przypadku 1 i 2 części, 3 chętnie obejrzę - i im będzie gorsza i będzie miała słabsza ocenę, to podejrzewam, że bardziej mi podejdzie. Bo akurat w kiczowatości tkwi siła tego filmu :D