3,3 7,8 tys. ocen
3,3 10 1 7805
3,6 7 krytyków
The Human Centipede III (Final Sequence)
powrót do forum filmu The Human Centipede III (Final Sequence)

Jako fanka wprost nie mogę się doczekać! Aż strach pomyśleć co tu wymyślą, bo chyba wszytko co mogło wywołać oburzenie zostało już pokazane w dwójce.. Aczkolwiek, na pewno mnie jeszcze czymś zaskoczą. Swoją drogą, aż mnie kręci w dołku na samą myśl jak to będzie wyglądać! Me Gusta!

P.S: Myślicie że dużym nietaktem byłoby wyświetlanie w kinach maratonu trylogii "Ludzkiej Stonogi"? Zupełnie nie rozumiem dlaczego tak ten film jest szykanowany! Toż to przecież prawdziwa gratka! ! ! !

Motherfucker_Jones

Osobiście jak bym wiedział że taki maraton puszczają w kinie to bym skrzyknął kilku chłopaków, ustawili byśmy się pod kinem poczekali na widzów i zorganizowali "przekopki" i zabawę w berka po krzakach. To tak dla relaksu, i w czynie społecznym jednocześnie.

Kax79

Powiedz jak co pod którym kinem... chętnie się z wami pobawię ;)

Motherfucker_Jones

Chore! Zamknął bym was 'fani' w pokoju i puszczał bym wam stonogę i nekromantika w kółko aż zdechniecie. Szczytny i jakże pokojowy cel. Myślę że wszyscy poparli by mnie w tym, nawet ONZ, Al Kaida i Papież Benedykt.

fagaza33

Nekromantik? Tego chyba nie widziałam.. Dzięki za cynk :)

Motherfucker_Jones

Proszę bardzo. Głodna krwawo-obrzydliwego shitu osoba podłapała nastepną przynętę..

fagaza33

Still a better story than "Twilight"
:D

użytkownik usunięty
Motherfucker_Jones

ludzie tacy jak Ty powinni się leczyć, to tak jakby uznać "Serbski Film" za genialny i puścić w kinie.

ocenił(a) film na 3
Motherfucker_Jones

Wszystko , Wszystko jest lepsze od Twilight, a swoją drogą chyba przyjemnie mi się oglądało stonogi, wracałam nawet dp niektórych scen i zobaczę III część:)

ocenił(a) film na 3
Efca

Poprawka! The room jest gorszy! hahaha

użytkownik usunięty
Motherfucker_Jones

tak tak na bank nie jesteś laską tylko jeb banym pozerem myslisz ze jak ich zszokowałeś to i mnie? a ja ci mówie umyj dupę troluu. Nakarmiłem Cie tylko raz i juz nie będe

Motherfucker_Jones

Podpisuje się pod Twoim postem. Chrzanić filmwebowych histeryków.

ocenił(a) film na 3
Motherfucker_Jones

jak tam Nekromantik obejżany(troche stary-ale sceny za to jakie)????a i Serbski Film nie jest genialny ale dobry napewno hehe:-)))...zamiast katować trylogią Sienkiewicza powinni tą dać w szkołach(ale dowaliłem:-)))...ale trójeczka musowo do obejżenia:-)))