Jako fanka wprost nie mogę się doczekać! Aż strach pomyśleć co tu wymyślą, bo chyba wszytko co mogło wywołać oburzenie zostało już pokazane w dwójce.. Aczkolwiek, na pewno mnie jeszcze czymś zaskoczą. Swoją drogą, aż mnie kręci w dołku na samą myśl jak to będzie wyglądać! Me Gusta!
P.S: Myślicie że dużym nietaktem byłoby wyświetlanie w kinach maratonu trylogii "Ludzkiej Stonogi"? Zupełnie nie rozumiem dlaczego tak ten film jest szykanowany! Toż to przecież prawdziwa gratka! ! ! !
Osobiście jak bym wiedział że taki maraton puszczają w kinie to bym skrzyknął kilku chłopaków, ustawili byśmy się pod kinem poczekali na widzów i zorganizowali "przekopki" i zabawę w berka po krzakach. To tak dla relaksu, i w czynie społecznym jednocześnie.
Chore! Zamknął bym was 'fani' w pokoju i puszczał bym wam stonogę i nekromantika w kółko aż zdechniecie. Szczytny i jakże pokojowy cel. Myślę że wszyscy poparli by mnie w tym, nawet ONZ, Al Kaida i Papież Benedykt.
ludzie tacy jak Ty powinni się leczyć, to tak jakby uznać "Serbski Film" za genialny i puścić w kinie.
Wszystko , Wszystko jest lepsze od Twilight, a swoją drogą chyba przyjemnie mi się oglądało stonogi, wracałam nawet dp niektórych scen i zobaczę III część:)
tak tak na bank nie jesteś laską tylko jeb banym pozerem myslisz ze jak ich zszokowałeś to i mnie? a ja ci mówie umyj dupę troluu. Nakarmiłem Cie tylko raz i juz nie będe