7,3 102 tys. ocen
7,3 10 1 102298
7,2 42 krytyków
The Hurt Locker. W pułapce wojny
powrót do forum filmu The Hurt Locker. W pułapce wojny

Na początku filmu pisze, że akcja rozgrywa się w roku 2004 no nie? I zauważyliście w dalszej części filmu w co grał na X360 William James? W Gears of War! A ta gra wyszła przecież w 2007 :D To równie dobrze mogli w filmie o II wojnie ś. wstawić jak Janek, Gustlik i Grigorij mają na wyposażeniu czołg bezzałogowy a z Lidką rozmawiają przez iPhon'a :P Lekko wyolbrzymiłem ale na rynku gier jeden rok to sporo a co dopiero 3 lata.

Piotras2009

hehe dobre
kolejna nieścisłość w tym filmie. jak się wczytasz w posty to ludzie opisują ich znacznie więcej...

ocenił(a) film na 7
Piotras2009

He he, to niesamowite, a tak naprawdę to jesteście beznadziejni.

zinedine

zinedine10 o co ci chodzi z tą beznadziejnością bo nie rozumiem? Jeśli nie jesteś graczem to się nie wypowiadaj. Bo ja równie dobrze mógłbym powiedzieć, że ktoś jest beznadziejny kłócąc się, że 2+2 to nie 4 bo kocha matematykę a ja nie jestem w temacie bo mnie matma nie interesuje. Znalazłem ten bug w filmie i chciałem się nim podzielić z innymi wtajemniczonymi. Chodziło mi o sam fakt a nie jego wagę w filmie. Nienawidzę jak ktoś bezpodstawnie osądza innych. "Beznadziejny", "Żałosny"...k**wa i co jeszcze? Czy ja gdzieś napisałem, że film mi się nie podobał albo podobał? Znalazłem śmieszny błąd i chciałem się nim podzielić z innymi, czy to jest beznadziejne? Sorry, ale twój post był bez sensu.

ocenił(a) film na 7
Piotras2009

No niech Ci będzie .

za krótki <br/>

Piotras2009

to raczej nieistotne ale i tak THL jak to amerykance mawiaja ->"It Sucks!"

Piotras2009

hmm być może przeoczyłem tą informację , lecz nie pamiętam , żeby gdzieś na początku było napisane , że akcja rozgrywa się w 2004 roku. Mógłbyś może podać minutę filmu - z wielką chęcią bym to sprawdził . Z góry dziękuję :)

tomek_letachowicz

Tylko, że ja miałem wersję "okrojoną" więc od momentu kiedy pokazuje się ten cytat na początku filmu mija około 0.34 sek i w tłumaczeniu pisze: "Bagdad, rok 2004" dlatego tak skojarzyłem.

Piotras2009

dziękuję - w mojej wersji jest napisane "Bagdad " bez roku , dlatego myślalem, że coś przeoczyłem , a to kwestia wersji :) a tak ogólnie to choć błąd jest drobny , fajnie , że go znalazłeś :)