proszę wykażcie się inwencją i nie wstawiajcie HURT LOCKEROWI 1 bo pokonał avatara w Oscarach...................
W przyrodzie zawsze musi by rownowaga - gdzies cos zostalo skrzywdzone i odbija sie na przecileglym biegunie.
właśnie widzę , tą głupotę. Nic nie poradzisz , avatarowi kibicowali głupcy a banda głupców potrafi zrobić koszmarny burdel!! Po prostu Hurt Locker upokorzył avatara i fani teraz cierpią straszne katusze ahahah
i zaraz się okaże ,że takich kretynów jak ty jest więcej i tylko odbije się to na ocenie tego filmu .... i widzisz coś narobił gamoniu ?
i zadowolony jesteś z tego ,że taki stan rzeczy ma teraz miejsce ?
Czy może po prostu nie spodziewałeś się ,że na świecie jest wielu takich kretynów jak ty ? Każda akcja rodzi reakcję , dlatego przez Twoją głupotę dobre filmy mogą mieć teraz zaniżane oceny ... i po co to ? Jesteś winny całemu syfowi na tym forum , jesteś cwelem (multikonta) i pewnie dobrze się z tym czujesz ;)
Zniknij najlepiej , obędzie się bez stresów dla ciebie i dla innych ...
Albo chociaż zamilcz ...
a co ci chodzi ? nie mam multikont. fani avatara zawsze dawali 1 połowy listy top100 i co mam ci powiedzieć. ]]
przecież fani avatara to żydomanosneria
no i co z tego ze dostla...........avatar jest lepszym filmem
wszyscy byli zaskoczeni tyloma oscaramidla tego gniota.........
nawet w tvn!!!!!
Idioci, skończcie tę infantylną dyskusję, nie zmienicie tego, co nastąpiło. IMHO, Avatar dostał wystarczająco dużo Oscarów, niech teraz Cameron sobie płacze.
Teraz nagle Oscary są wyznacznikiem jakości filmu? Jakby HL przegrał to byłoby tu jęczenie, że Oscary już nie są tą nagrodą co kiedyś. A Hurt Locker? Dobty, ale tylko dobry. Niczym nie wyróżnia się spośród innych filmów o wojnie.
Hurt Locker nie wnosi nic nowego w kwestii filmów o wojnie, a Avatar oprócz efektów specjalnych nie wnosi sobą nic nowego, bo jak wszyscy wiedzą, fabuła nie jest oryginalna, tylko zaczerpnięta z bajki.
hahaha mamy króla- The hurt Locker i teraz fani avatara stękają haha,
trzeba znać się na kinie a niepierdoły pisać ahhaa
Nie liczyłem na Avatara w Oscarach, choć imo powinien więcej zgarnąć statuetek. Jednak najważniejszą nagrodę powinny zgarnąć "Bękarty Wojny"