7,3 102 tys. ocen
7,3 10 1 102298
7,2 42 krytyków
The Hurt Locker. W pułapce wojny
powrót do forum filmu The Hurt Locker. W pułapce wojny

Nie róbcie

ocenił(a) film na 8

proszę wykażcie się inwencją i nie wstawiajcie HURT LOCKEROWI 1 bo pokonał avatara w Oscarach...................

BigDadddy

nic z tego, nie wiesz do czego gimbusy są zdolne

ocenił(a) film na 8
BigDadddy

W przyrodzie zawsze musi by rownowaga - gdzies cos zostalo skrzywdzone i odbija sie na przecileglym biegunie.

BigDadddy

właśnie widzę , tą głupotę. Nic nie poradzisz , avatarowi kibicowali głupcy a banda głupców potrafi zrobić koszmarny burdel!! Po prostu Hurt Locker upokorzył avatara i fani teraz cierpią straszne katusze ahahah

ocenił(a) film na 5
Krzyrzak69

i zaraz się okaże ,że takich kretynów jak ty jest więcej i tylko odbije się to na ocenie tego filmu .... i widzisz coś narobił gamoniu ?

Sztocky

odbija się juz od nominacji!!!! od kiedy dałem temat na forum avatara ze HL wymiata

ocenił(a) film na 5
Krzyrzak69

i zadowolony jesteś z tego ,że taki stan rzeczy ma teraz miejsce ?
Czy może po prostu nie spodziewałeś się ,że na świecie jest wielu takich kretynów jak ty ? Każda akcja rodzi reakcję , dlatego przez Twoją głupotę dobre filmy mogą mieć teraz zaniżane oceny ... i po co to ? Jesteś winny całemu syfowi na tym forum , jesteś cwelem (multikonta) i pewnie dobrze się z tym czujesz ;)

Zniknij najlepiej , obędzie się bez stresów dla ciebie i dla innych ...
Albo chociaż zamilcz ...

Sztocky

a co ci chodzi ? nie mam multikont. fani avatara zawsze dawali 1 połowy listy top100 i co mam ci powiedzieć. ]]

przecież fani avatara to żydomanosneria

ocenił(a) film na 6
BigDadddy

no i co z tego ze dostla...........avatar jest lepszym filmem
wszyscy byli zaskoczeni tyloma oscaramidla tego gniota.........
nawet w tvn!!!!!

morfeo2010

Idioci, skończcie tę infantylną dyskusję, nie zmienicie tego, co nastąpiło. IMHO, Avatar dostał wystarczająco dużo Oscarów, niech teraz Cameron sobie płacze.

ocenił(a) film na 7
damian6d17

Teraz nagle Oscary są wyznacznikiem jakości filmu? Jakby HL przegrał to byłoby tu jęczenie, że Oscary już nie są tą nagrodą co kiedyś. A Hurt Locker? Dobty, ale tylko dobry. Niczym nie wyróżnia się spośród innych filmów o wojnie.

rAd_

Hurt Locker nie wnosi nic nowego w kwestii filmów o wojnie, a Avatar oprócz efektów specjalnych nie wnosi sobą nic nowego, bo jak wszyscy wiedzą, fabuła nie jest oryginalna, tylko zaczerpnięta z bajki.

rAd_

hahaha mamy króla- The hurt Locker i teraz fani avatara stękają haha,

trzeba znać się na kinie a niepierdoły pisać ahhaa

ocenił(a) film na 7
Krzyrzak69

Nie liczyłem na Avatara w Oscarach, choć imo powinien więcej zgarnąć statuetek. Jednak najważniejszą nagrodę powinny zgarnąć "Bękarty Wojny"

ocenił(a) film na 8
rAd_

myślę że tu z t nagrodą główną można długo dyskutować...
ale było mineło HURT LOCKER na szcycie zasłużenie.