7,3 102 tys. ocen
7,3 10 1 102297
7,2 42 krytyków
The Hurt Locker. W pułapce wojny
powrót do forum filmu The Hurt Locker. W pułapce wojny

Oskary 2010 ???

użytkownik usunięty

Mam pytanie nie wiem może to jakiś błąd w opisie lub ja przegapiłem jakąś tłumaczącą to wiadomość ale tu jest napisane że film miał swoją światową premiere we wrześniu 2008 roku !!! więc dlaczego nie startował do oskara w 2009 r. za 6-miesiecy minie 2 lata od premiery tego filmu i dopiero teraz startował do oskara o co chodzi???

ocenił(a) film na 10

Było o tym już jakieś 80 tematów na Filmwebie. Odpowiedź jest prosta, wystarczy zajrzeć do regulaminu Oscarów: otóż tu nie liczy się przecież światowa premiera, a premiera w Los Angeles.

użytkownik usunięty
ogqozo

Dziękuje za odpowiedź. Co do tematów myśle że skoro było ich już 80 to 81 tragedii nie czyni. :)

ocenił(a) film na 9

Dlaczego, dlaczegooooooo ludzie nie ruszacie głowami? Dlaczego tylu ludzi nie jest w stanie wpaść na pomysł, że tak oczywiste pytanie mógł już zadać ktoś wcześniej?

użytkownik usunięty
Sqrchybyk

Nie wiem dlaczego miałbym przegladać tysiace tematów na forum skoro moge zadać jedno pytanie i szybko otrzymac jedną konkretna odpowiedź.
PS. Skoro twierdzisz że zadawanie pytań, które już padły jest bez sęsu chciałbym zauważyć że twoja odpowiedź na Moje pytanie, która tak naprawde nie jest rzadną odpowiedzią jest tak samo sęsowna.

ocenił(a) film na 9

Nie trzeba tych tamatów przeglądać, wystarczyłoby w wyszukiwarce wpisać "Oscary 2010" lub coś podobnego.

użytkownik usunięty
Sqrchybyk

Dziękuje za informacje obiecuje że będe teraz bardziej samodzielny :)