7,3 102 tys. ocen
7,3 10 1 102296
7,2 42 krytyków
The Hurt Locker. W pułapce wojny
powrót do forum filmu The Hurt Locker. W pułapce wojny

celowo dyskryminuje ten genialny film. Pisze że dał 7 a sam dał 1.
Fani avatara nie mogą przeżyć że ten film jest o niebo lepszy od bajeczki o smurfach

Krzyrzak69

"Bajeczki o smurfach"
He he, dobre. "Fani' to chyba zbyt łagodne określenie dla takich czubków. Zastawia mnie ich pokrętna osobowość. Jak trzeba mieć podłe i żałosne życie by ekscytować się filmem, na tyle by wysiadywać godzinami na forach, trollować i rozdawać produkcjom, których się nawet nie widziało "1" byle ukochany film znalazł się wyżej w rankingu. Takich ludzi należy objąć jakąś specjalistyczną opieką, zrefundować psychotropy i co najważniejsze wysłać do agencji towarzyskiej by w końcu zrobić z nich mężczyzn. Prawdopodobnie większość z nich do czterdziestego roku życia będzie za pomocą ręki uprawiać miłość ze zdjęciem niebieskiego kota.

Barfly

Czuje sie nie normalny oglądałem Avatar i podobał mi się bardzo a mimo to nie daje złych ocen filmom których nie widziałem ;/ i sorry ale jeśli chodzi o czubków to zastanów się co piszesz ;) wcale nie jesteś mądrzejszy zachowując się w ten sposób ale co tam jeżeli idzie o film pewnie zobaczę :)

Vermilion

"nie normalny" - to wiele wyjaśnia.... ;D

Barfly

To jest forum Avatara czy Hurt Locker?

Barfly

masakra .. aż mi sie smutno robi gdy widze, że kłocicie sie i wyzywacie o taką drobnostke :( to tylko filmy, każdy ma własny gust i każdy moze wyrażać swoją opinie ale zeby dochodziło do takich sporów??? Uważam, że obydwa filmy są warte uwagi :)

ocenił(a) film na 7
Krzyrzak69

no krzyrzaku, teraz przegiąłeś... brzydzę się kłamcami, a ty nim jesteś - dałem 7/10, a oceny w stylu 1/10 to Twoja domena

nie możesz przeżyć popularności Avatara i piszesz o nim na forach innych filmów, co jest bzdurą zupełną

sprocket73

własńie od tego kolesia chodziło. Uderz w stół a nożyce się odezwą. On pała maniakalną miłością do Avatara oglądał go w kinie 9 razy i dyskredytuje wszytkie inne filmy pisze głupie tematy że avatar powinien dostać 12 oscarów,

I absurdy typu że ten film ma dobrych aktorów !!!!!!!!!znaczy ten o smurfach

ocenił(a) film na 7
Krzyrzak69

a skąd wziąłeś informacje że byłem 9 razy w kinie na Avatarze ?
człowieku jesteś chory!!!

sprocket73

to ty jesteś chory ... pamiętam jak zakadałeś tysiące kont aby plusować avatara 10 a ojcowi chrzesnemu dawać 1. teraz to samo chcesz robić z HL.

Żal mi Ciebie , bo nie potrafisz się pogodzić że są lepsze filmy niż Avatar

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

Krzyzak wez sie j.....j w leb bo takiego psychola jak ty jestes to dawno nie widzialem !

ocenił(a) film na 7
Krzyrzak69

masz niesamowitą fantazję nawet jak na trola :)

sprocket73

zaś ty niszczysz ranking .

Krzyrzak69

tutaj pojawił się nawet 2 troll ( marpol) on naganiał wszystkich by dawali 1 ojcu chrzesnemu dodatkowo wysyli wszystkim aplikacje do minusowania filmów!!

Teraz te trolle przyszły tutaj by zgnoić ten film , bo wg nich avatar to najlepszy film wszechczasów.

Krzyrzak69

R.I.P dla "top świat" z www.filmweb.pl. Wielokrotne zakładanie kont i głosowanie na "Avatar" kompletne wypaczyło ten ranking. Dodatkowo fani "Avatara" w perfidny sposób deklasują inne, znacznie lepsze film i użytkowników mających inne zdanie na temat tego filmu. Jak za "jedynie słusznych czasów": "kto nie jest z nami, jest przeciwko nam", a brak merytorycznych argumntów zastępują wyzwiskami.

pawimor

Tutaj sie myslisz. Argumenty zastepowane wyzwiskami sa u antyfanow jak i trolli znadjujacych sie "kanale" Avatara. "Deklasacja" (jak to nazwales) wystepowala (wystepuje) przy tym filmie. Zakladanie multikont i wstawianie 1/10 avatarowi wciaz jest widoczne (niby "ci" od FW kasowali te multikonta, ale watpie...). Nie chce nic mowic, ale nie powiem kto zaczal pierwszy wsyawiac 1. Fani avatara czy Ojca... Niesety ci 2. Oczywiscie sa degeneraci ktorzy mimo wszytsko chca aby avatar byl najlepszy, kosztem innych wspanialych filmow. Film wg mnie jest super. Nie moze jak na 1 miejsce, ale zasluguje na top 10, a nawet top 5...

Krzyrzak69

Ej a boisz się własnego cienia ? bo mam takie wrażenie. jeżeli nawet ktoś minusuje jakiś film ma do tego prawo. wyjscie z ciemnoty to wyższa szkoła jazdy podejrzewam ze nigdy tego nie zrozumiesz ;) i dalej takie durne posty bedziesz pisał bo podejżewam za masz 170 cm wzrostu i 40 kg wagi i tylko na forum mozesz pokazać pazur ;P wybacz ale tak sie zachowujesz

ocenił(a) film na 8
Krzyrzak69

kurfa! co to za temat w ogóle? wtf?!....

Czciborek

ja słyszałem że ten film z nominowanych do oscara który będzie miał na filmwebie najwyższą średnią dostanie statuetkę ;) uwierzyli to klikaja jedynkami

enricopalazzo

To jest forum Avatara czy Hurt Locker?

Krzyrzak69

ciekawe jak fani avatara będą płąkać kiedy ten film zgarnie najważniejsze oscary sprzed nosa smurfom

ocenił(a) film na 8
Krzyrzak69

Nie pisz postów jak jesteś pijany, bo nie trafiłeś w odpowiednie forum.

ocenił(a) film na 8
Krzyrzak69

Bardzo dobry film. Świetnie, że podkreślono na początku, że wojna to narkotyk. To był cały sens tego filmu. Jestem "za" jeśli chodzi o to, ile dostanie Oskarów. Sądzę, że zasłużenie więcej od Avatara. Jest świetny scenariusz, interesująca fabuła i dobrze nakreślone postaci. Czyli to wszystko, co powinien zawierać dobry film. Godny Oskarów.

użytkownik usunięty
Krzyrzak69

Ty masz taką samą obsesję, tyle że w drugą stronę. Już nie wiem co gorsze.

ocenił(a) film na 7
Krzyrzak69

Krzyrzak69 i BarFly...zgadzam sie z Wami...nie ma co dodawać

g777

HL zdecydowany faworyt gospodarzy.. cieszę się bo wiem że avatar polegnie