7,3 102 tys. ocen
7,3 10 1 102298
7,2 42 krytyków
The Hurt Locker. W pułapce wojny
powrót do forum filmu The Hurt Locker. W pułapce wojny

co miałem do powiedzenia

użytkownik usunięty

na temat tego filmu napisałem już wcześniej.Uderza mnie natomiast co innego-rozbieżność zdań na temat tej produkcji.Trzeba przyznać ,że dawno już żaden film nie wzbudził tak skrajnych stanowisk i ocen.I o to chyba chodzi ,aby mówić byle jak i byle co, aby tylko mówić.

ocenił(a) film na 5

to tak jak z avatarem ...

użytkownik usunięty
Sztocky

Tak to już jest z filmami które są nominowane do nagród.Dużo się o nich mówi i dobrze!Daje to możliwość przedstawienia własnych spostrzeżeń na forum i podzielenia się swoimi wrażeniami.Demokracja w internecie ma się dobrze(jak na razie)

ocenił(a) film na 5

demokracja i wolność słowa ma też swoje złe strony ... wystarczy spojrzeć do tematu Avatara i zobaczyć atak Trolli na ten film ...
gdyby jeszcze dyskusje były na poziomie to rozumiem , niestety jak to powiedział ktoś mądry "internet kreuje debili" ...

użytkownik usunięty
Sztocky

To są uboczne skutki demokracji.Nie ma co się tym przejmować,bo głupota zawsze jest w mniejszości.

ocenił(a) film na 9
Sztocky

rozumiem, że uważacie, że jak komuś się avatar nie podobał (tak jak mnie) i uważa, ze to rozdęty/przereklamowany i pretensjonalny gniot, to automatycznie zasługuje na etykietkę trolla/debila?

a może po prostu ma nieco wyższe wymagania odnośnie kina?