PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624861}
5,4 1,2 tys. ocen
5,4 10 1 1238
The Protector 2
powrót do forum filmu The Protector 2

8 lat temu potrafili nakręcić z nim genialny film, a teraz z sequela robią jakąś bollywoodzką produkcję? Sceny walki absurdalne, gołym okiem widać efekty komputerowe... Jedynie mój sentyment do Tony'ego ratuje ocenę filmu.

ocenił(a) film na 3
stridajin

Zgadzam się. Najgorszy film jaki widziałem z Tonym Jaa. Nie wiem czy to wpływ ameryki, ale gdyby nie Tony Jaa, to po 20 min film to wyłączenia. Sceny ze skuterami beznadziejne, efekty na poziomie zeszłego stulecia, dziwne nieścisłości (SPOJLeR: Najpierw największy zły potrzebuje tłumacza, aby się dogadać z Tonym, jednak gdy zleca mu misje i mówi, albo to zrobisz albo po słoniu...Tonym dziwnym trafem rozumie co się do niego mówi).
Nie wiem jak to jest z filmami z Tonym Jaa....ale ich kontynuacje to tragedię :/ A szkoda bo umiejętności ma ten aktor niesamowite

ocenił(a) film na 7
stridajin

Toś chyba nie widział najgorszego filmu jakim był Ong Bak 2 i 3....

ocenił(a) film na 5
MaXXi

Widziałem Ong bak 2 i 3. Ong bak 2 mi się nawet spodobał, chociaż nie tak jak Ong bak 1, Ong Bak 3 nieco przesadzony ale w porównaniu do Protectora 2 to jest o niebo lepszy.

ocenił(a) film na 3
stridajin

Najgorszy jest "Ong bak 3". Nie tylko najgorszy z Tonym Jaa. W ogóle najgorszy film o sztukach walk jaki powstał.

ocenił(a) film na 5
Kung_Fu_Master

Ong Bak 3 oglądało mi się lepiej niż Protector 2. Tutaj po prostu niektórych scen nie dało się oglądać.