PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624861}
5,4 1,2 tys. ocen
5,4 10 1 1238
The Protector 2
powrót do forum filmu The Protector 2

Walki naciągane, zdecydowanie mniej ich niż w jedynce, albo sprawia takie wrażenie. Koniec filmu bajeczny haha. Straciłem 1,5 godziny na ten syf.

DANNTOS

Ile jest warte Twoje 1,5 godziny?

Burmistrz

A ile jest warta twoja wypowiedz oraz czas który straciłeś na to aby mi to napisać?

DANNTOS

Gdyby zdarzyła się taka sytuacja, że ktoś namówiłby mnie na rzekomo super film, ostatni seans w naszym kinie, skończyłbym wcześniej pracę i poszedł na film a on okazał się bardzo słaby, to mógłbym podać kwotę, jaką straciłem na ten film.
Oglądam filmy tylko w czasie wolnym, komentarze piszę również po fajrancie, czyli nic nie tracę.
Napisałem z ciekawości a Ty odpowiadasz mi pytaniem na pytanie.
"Zapytał Polak Żyda: Dlaczego ty zawsze odpowiadasz pytaniem na pytanie?
Żyd: Dlaczegóżby nie?"
Pozdrawiam. ;)

Burmistrz

skoro zawsze przeliczasz pieniadz na czas i czas na pieniądz to istotnie możesz mieć coś z Żyda i to nie tylko z opowiadania anegdotek o nich... ale to twój prywatny problem;) Ja cenie swój czas i wcale nie chodzi tu o pieniądze. STRACONY CZAS nie zawsze równa się PIENIADZ. Pozdro:)

DANNTOS

Trudno mi polemizować z kimś, kto nie musi czasu przeliczać na pieniądze, mam rodzinę na utrzymaniu, więc siłą rzeczy muszę. Jednak czas wolny przeznaczam na rozrywkę, m.in. filmy.
Cenisz swój czas, rozumiem, ale w zamian za "stracony" czas, zyskałeś doświadczenie, to też jest coś warte. Nikt Ci teraz nie wmówi, że to jest super film, bo go widziałeś, możesz powiedzieć takiemu komuś: "co ty pier..., oglądałem i nie masz racji". Spróbuj dostrzegać pozytywne aspekty, nawet w sytuacjach, które nie do końca przypadły Ci do gustu, będziesz szczęśliwszy, uwierz mi.
Pozdrawiam.

Burmistrz

Jak będę chciał z Toba polemizować to znajdę ważniejsze tematy do dyskusji. Myślę, że gadka o filmach i przekomarzanie się dla kogo czas a dla kogo pieniądze maja większą wartość nie ma sensu. Take care:-)
believe me;-)