PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106410}

The Ring 2

The Ring Two
2005
6,3 56 tys. ocen
6,3 10 1 55589
4,7 7 krytyków
The Ring 2
powrót do forum filmu The Ring 2

ciekawe, tyle opinii domorsłych kinomanów, którzy NIE WIDZIELI tego filmu. Jeden temat jest logiczny - przed premierą spekulacje. Resztra tematów odnoszących się do Ring 2 właściwie nie ma racji bytu. Pogadamy za tydzień.

ocenił(a) film na 8
sajmonz

ludzie sciagaja filmy z internetu i juz go widzieli

ja jednak czekam do premiery i mam zamiar obejrzec Ring 2 kinie, bo co to za sens ogladac na monitorze komputera i to w wersji ktora nawet nie jest dvdripem (bo wersji dvd jeszcze nie ma) wiec pewnie ma beznadziejna jakosc

ocenił(a) film na 10
____16

Jedyna wersja jaka na dzień dzisiejszy jest to jakaś maran TS jeszcze pwenie w rozdzielce jak z tele komórkowego i co tu mówić o podobaniu czy niepodobaniu sie filmu to jest jakaś paranoja a najwiecej tych co negatywne opinie wydaje to ludzi mówiących o skoku na kase i tych którzy lubią tylko mało ambitne filmy typu komedie. Jak mozna oceniać film którego sie nie widziiało hehe a co do tego filmu mam nadzieje ze bedzie równie dobry jak 1 bo jedynka była świetna oczywiście amerykańska, w przypadku innych filmów naprzykjłed taxi jestem przeciwny robieniu tak szybko remaków z dobrych filmów a tu zewzględu ze japońce były dobrym pomysłem na dobry film niewpełni wykozystanym myśle że dobrze ze amerykanie wzieli sie za jego poprawe 1 cz świetna mi się bardzo podobało dodatkowo że nie czytałem i niesłyszałem nic praktycznie o tym filmie spodziewałem się czegoś zupełnie innego bardziej prostackiego a było wciagająco i interesująco, MYŚLĘ ZE NAJWIĘKSZĄ SŁABOŚCIĄ 2 CZ BĘDZIE ZBYT DUŻA ZNAJOMOŚĆ 1 CZ TZN NIE BĘDZIE JUŻ TYCH ELEMENTÓW KTÓRE PRZYKUWAJĄ NASZĄ UWAGĘ TYCH KTÓRE POWODUJĄ ŻE CZUJEMY LEKKI DRESZCZYK I CIEKWAOŚĆ CO BĘDZIE DALEJ, MOŻE SIE OKAZAĆ ŻE TEN FILM BĘDZIE DLA NAS ZA JASNY, WIEMY WSZYSTKO O PANI MORGAN MOŻEMY DOWIEDZIEĆ SIĘ JESZCZE WIĘCEJ ALE CZY WARTO ZOBACZYMY!!! CHODZI MI O TO ŻE SIĘ MOŻE Z TYMI ODGRZANYMI KOTLETAMI SPRAWDZIC

michzio

I tu zgadzam się z Tobą w 100% :-)
Pozdrawiam.