PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106410}

The Ring 2

The Ring Two
2005
6,3 56 tys. ocen
6,3 10 1 55589
4,7 7 krytyków
The Ring 2
powrót do forum filmu The Ring 2

tu kino sie zaczyna i kończy nierozumiem krytyki wielu osób, że w Hollywood sie kręci dużo i jest duzo dennych komedi na potrzeby rynku famillijnego i cienkich filmów akcji to nieznaczy ze wszystko jest tam takie złe maja też świetne filmy które naprawde robią wrażenie a japońce chince i np fracuzi( u nich nie lubie częstego robienia parodi z poważnych spraw) kreca mało filmów jak na lekarstwo i statystycznie i czasem im sie uda coś originalnego wiadomo mają inna kulture np świetny był dom latajacych sztyletów Taxi francuski i le transporter albo purpurowe rzeki. A myśle że amerykańskie kino mimo to jest najlepszy choć nieanglojęzyczne także. Ja lubie klimaty amerykańskie coś w górach skalistych okolice aleski te wąskie autostrady jakieś stare domki po secesji to nadaje klimat horrorom z zaoceanu. wracając do the ringa zaczołem od japońskiego i był taki dziwny nie wiem prosty nudny wyłączyłem po jakichs 20 min amerykańskiego oglądnołem 3 razy i był fajowy to nie jest moim zdaniem horror to coś po między thrilerem i dramatem z elementami horroru no iczeba przyznać ze takie gatunki mi najbardziej odpowiadaja i ten amerykański the ring jest swietny. np ostatnio zrobili amerykańce remake Taxi i w tym przypadku amerykański był fajny ale tu czeba przyznać że bez klimatu ta murzynka mnie zadziwiła jak można było zastąpić Marion Cottilard facetem taka piękna suczke i na dodatek daniela zamienić w babe to niedorzeczność jedyne co mnie pocieszyło to ładna policjantka i sexpwne przestępczynie ale to i tak nie to samo, myśle ze amerykaniec byłby lepszy gdyby powiedzmy dali jakiego fajnego gościa na taxiarza i catherine zeta-jones na jego laske i by robili podchody do pierwszego orgazmu przez cały film. a AMERYKAŃSKI THE RING JEST LEPSZY BO MA W TYM PRZYPADKU WSZYSTKO NA SWOIM MIEJSCU I LEPSZY KLIMAT I LEPSZA MUZA I WOLE ZACHODNIE HORRORY, WSCHODNIE TO SĄ FAJNE FILMY O SAMURAJACH CHOC OSTATNI SAMURAJ I TAK LEPSZY OD ZATOICHI

michzio

Uff, to chyba najdłuższe zdania świata. Ale ogólnie zgadzam się. Śmieszna jest ta nagonka na hollywoodzkie filmy. Ciekawe na co by ci ludzie narzekali gdyby ich nie było.