PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106410}

The Ring 2

The Ring Two
2005
6,3 56 tys. ocen
6,3 10 1 55592
4,7 7 krytyków
The Ring 2
powrót do forum filmu The Ring 2

Ich Błąd?

ocenił(a) film na 6

W pierwszej części Rachel i Aidan przezyli dlatego, ze zrobili kopie kasety. A tutaj w 2 cz. na samym początku chlopak podajac dziewczynie kasete mowi "zrobilem dla ciebie kopie" a mimo to umarl.
Brak konsekwenji scenarzysty?

ocenił(a) film na 8
Goonies

Obejrzyj ten film jeszcze raz i zastanów się zanim napiszesz kolejną bzdurę!

ocenił(a) film na 6
michalo6

zamiast sie wydzierac, powiedz.
w koncu uzylam znaku zapytania --) ?

i nie uwazam ze to co napisalam jest bzdura. moze bledem, i dlatego wlasnie sie pytam. ale widze, ze niekturym obce jest slowo "kultura osobista" i nie sa w stanie spokojnie pokazac innym na czym sprawa polega.

Goonies

Każdy musi OSOBOWIŚCIE zrobić sobie kopię...

Kismeth

błąd jest tu że gdy ktoś skopiował film musisał go koniecznie komuś pokazać ( ktoś musial obejrzeć film z otwartymi oczami ) a dziewczyna nie obejrzała bo zakryła oczy. a rachel przeżyła bo pokazała kopie aidanowi a jeśli chodzi o aidana to nie wiem jak przezył wiem że zrobił kopię ale komu pokazał tego też nie wim

ocenił(a) film na 8
Duszek

Pod koniec filmu Aidan z matka jada do ich dziadka. Zapewne po to by AIdan mogl mu pokazac film.

ocenił(a) film na 8
____16

do dziadka jedzie Asakawa z wersji japońskiej!
Nie wiadomo komu Aidan pokazał przeklęty film w wersji usa.
Podczas kopiowania kasety aidan mówi do rachel - "a ci którzy to zobaczą? co z nimi?" - Rachel nic na to nie odpowiada i tak kończy się film...

ocenił(a) film na 8
milczacy

No tak. Pamietalem ze napewno tak bylo w wersji japonskiej, ale nie pamietam juz jak bylo w wersji USA. Mozna sie jednak domyslac ze podobnie, skoro chlopak przezyl.

ocenił(a) film na 8
____16

jedno jest pewne. komuś musiał pokazać film. jednak nie wiadomo czy akurat dziadkowi, bo nawet nie wiemy czy go miał. ale tu już się czepiamy szczegółów...
pokazali osobie X więc przeżył i to nam musi wystarczyć...

milczacy

W drugiej części rachel przy śniadaniu mówi do aidana :
Nie martw się postąpiliśmy słusznie
czy coś w tym stylu

Duszek

Hmm wkurzają mnie już te pytania typu: skopiował -nie przeżył dlaczego?? No dobra-kazdy ma prawo nie wiedziec :) Nie bede dla was taka okropna :)

Mnie się wydaje, ze po prostu Aidan pokazał tą kasete komuś. I już. Nieważne komu. Ważne, że żyje :P. Hehe.. I znalazłam na forum ciekawą notkę o Rings sami sprawdzcie: http://www.movieforum.pl/viewtopic.php?p=48516#48516 [www.movieforum.pl/viewt ...]

:)