Zawiodlem sie, jednak spodziewalem sie czegos leprzego. Wogole to film wywolywal salwy smiechu na sali a najgorsza byla scena z jeleniami!! Poprostu fatalny film!
Odpowiedź na twoje pytanie brzmi: Spodziewałeś się horroru, a seria THE RING (Ringu) nigdy nie przynależała do tego gatunku.
Jelenie jak już napisałem w innych wątkach tutaj mają duże znaczenie (trzeba się troche zainteresować mitologią Japońską):
Scena była pomysłem Hideo Nakaty. W antycznej japonii jelenie uważane były za święte. Mówiono że są to posłańcy bogów.
Wiec było to poprostu ostrzeżenie. Jelenie wyczuły że Samara przejeła już ciało Aidiana...
A do jakiego gatunku przynalezala co?? Dystrybutorzy reklamuja ten film jako horror wiec chyba jest to horror prawda??
A co do jeleni to w japonskiej wersji spoko, ale jak sie robi film w wersji amerykanskiej to malo kto kojazy o co chodzi z tymi jeleniami. Zreszta scena byla poprostu smieszna jak caly film zreszta. Jak ktos ma inne zdanie to ok, niekrytykuje tego tylko wyrazam swoje odczucia. Dla mnie dno!