PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106410}

The Ring 2

The Ring Two
2005
6,3 56 tys. ocen
6,3 10 1 55592
4,7 7 krytyków
The Ring 2
powrót do forum filmu The Ring 2

Zawiodlem sie, jednak spodziewalem sie czegos leprzego. Wogole to film wywolywal salwy smiechu na sali a najgorsza byla scena z jeleniami!! Poprostu fatalny film!

użytkownik usunięty
boski_Lu

Odpowiedź na twoje pytanie brzmi: Spodziewałeś się horroru, a seria THE RING (Ringu) nigdy nie przynależała do tego gatunku.

Jelenie jak już napisałem w innych wątkach tutaj mają duże znaczenie (trzeba się troche zainteresować mitologią Japońską):

Scena była pomysłem Hideo Nakaty. W antycznej japonii jelenie uważane były za święte. Mówiono że są to posłańcy bogów.

Wiec było to poprostu ostrzeżenie. Jelenie wyczuły że Samara przejeła już ciało Aidiana...

ocenił(a) film na 3

A do jakiego gatunku przynalezala co?? Dystrybutorzy reklamuja ten film jako horror wiec chyba jest to horror prawda??
A co do jeleni to w japonskiej wersji spoko, ale jak sie robi film w wersji amerykanskiej to malo kto kojazy o co chodzi z tymi jeleniami. Zreszta scena byla poprostu smieszna jak caly film zreszta. Jak ktos ma inne zdanie to ok, niekrytykuje tego tylko wyrazam swoje odczucia. Dla mnie dno!