PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106410}

The Ring 2

The Ring Two
2005
6,3 56 tys. ocen
6,3 10 1 55592
4,7 7 krytyków
The Ring 2
powrót do forum filmu The Ring 2

dno...

ocenił(a) film na 4

Czy to normalne żeby na seansie horroru w sali słychać było śmiech? :) chyba nie, ale gdy ja byłam w kinie właśnie tak się działo... oprócz tego co chwilę ktoś ziewał (ja też), albo bawiłu się komórkami (ja też)... Koncowa scena ("I'm not your fuckin mother") mająca przerazić, mnie jednak, jak i wielu innych rozbwiła do łez... hehe... :) odradzam --) strata czasu i pieniędzy...

ocenił(a) film na 10
miriam_b

Chyba żartujesz. Film jest świetny. Dziwi mnie to, że ktoś sie smial - zwazywszy na to, że jest to druga część (mocno powiązana z pierwszą). A jesli komus nie podobala sie jedynka nie widze powodow, dla ktorego mialby pojsc na częsć drugą. Poza tym ten film trzeba jeszcze zrozumiec - bo nie wiedzac o co chodzi to może i ja zaczalbym sie smiac.
Film jest genialny, straszny... jeden z lepszych jakie ostatnimi czasy oglądałem.
Polecam. Jesli ring 1 wam sie podobał - to zapewniam, że ring 2 wcisnie was w fotele i będziecie chieli zobaczyć go jeszcze raz.

TomeK.

belo_2

mi sie jednyka zajebiscie podobala i dalej podoba,a dwojka wieje nuda na 100 km, i wez nie zaczynaj ze trzeba film zrozumiec najpierw...po prostu w dwojce nie bylo nic strasznego, zadna scena ZADNA! no powiedz mi tylko Tomku co cie przestraszylo w tym filmie no bo chyba nie jelenie hehe, pozdro

użytkownik usunięty
404

Mnie przestraszyła początkowa scena w karetce, wiesz, kiedy ona otwierała ten worek z ciałem i wyskoczyła Samara. No i oczywiście lejenie były niesamowicie przerażające :)

ocenił(a) film na 6
miriam_b

nic dziwnego ze tracisz pieniadze BO PO CHOLERE BAWISZ SIE GŁUPIĄ KOMÓRKA zamiast oglądania filmu. mało kulturalne kino to było bo wszyscy widocznie zachowywali sie CHAMSKO i GŁUPIO. ciekawe z jakimi ludzmi byłaś w kinie(moze to kosmici co nie wiedza co to film)?

martinesek1

Film. Film.... Film......
Jak to film.... Moim zdaniem jedynka lepsza. Dwojka bardzo fajna ale jakos tak... Nie przestraszylam sie za bardzo :D

7/10 :D

ocenił(a) film na 9
Fay

Nie no.Co za ludzie.Określić ten film totalnym dnem.Phi.
Powiem coś.Wasza opinia.Oto moja.

Jeden z najlepszych horrorów jakie miałem okazję oglądać(chodzi o amerykańską wersję).Przez cały czas filmu przechodziły mnie ciarki i strach,co niewielu fimom się udawało.
motyw z jeleniami - wbija w fotel, w dodatku solidnie uderzajacy w widza .
Zresztą cały film jest dla mnie wielką niespodzianką.Po prostu niespodziewałem się,że kontynuacja będzie lepsza od jedynki(ocena 8/10).A jednak bijeją na głowę.
Naprawdę mocne kino.Polecam każdemu.Ocena 9/10

miriam_b

zgadzam się w 100% ten film to tragedia ! dno, źle zagrane i wyreżyserowane - jak komuś się podobał to serdecznie współczuję. widziałem dwie wersje: japońską i amerykańską i obie były jednakowo denne !

ocenił(a) film na 6
Rastan

moze nie do końca denna ale mirna jak dla mnie obejrzałem ją tylko z ciekawości nic specjalnego jedynka to było prawdziwe kino nie wiem co wy widzicie w tej 2 tutaj nic strachu nie było a w jedynce był klimat np. gdy wchodzili do tej stodoly i zaczeli zrywać tapete jedynki na pewno nie przebija

ocenił(a) film na 8
tenacious

mnie zdecydoawnie najbardziej przerazil ten fragment z Samarą drapiącą pazurami ściane. Mistrzostwo!!!

ocenił(a) film na 8
miriam_b

MIRIAM-B ... Jesteś niewychowanym bachorem !!!!!!!!!!! Jak ci się film nie podoba to wynoś się z sali lub siedź cicho na swoim miejscu i czekaj na koniec !!! Ale nie !!! - ty wolisz gadać, bawić się komórką i wiercić w swoim fotelu ... NIE CHODŹ DO KINA - zrób miłą przysługę innym widzom !