Film mi się podobał nie powiem, ale scena z jeleniami mnie zaskoczyła (negatywnie) bez przesady co one mają wspólnego? No i te rogi w piwnicy? Chyba, że mają cos wspólnego a ja o tym nie wiem. Niektóre sceny byłe super, w studni podkoniec, motyw w wannie. No i te ucharakteryzowane twarze zmarłych - The Best!
Na początku juz widać, że bedzie trzecie części serii The Ring - autor otworzył sobie furtkę, kopią kasety, która jest w obiegu w śród licealistów filmie. Przypomnę "Mam coś dla Cieie, oglądniemy razem film, oglądałem go ... zrobiłem kopie specjalnie dla Ciebie..." A więc: Rachel spaliła jedną kasetkę a druga gdzieś krąży i pojawi sie zapewne w II części. A w dodatku nie widaomo czy tylko jedna, na chali ją nawet sprzedawali - LOL (chyba, ze to nie była ta) FILM DOBRY POLECAM ! Ocena 8/10
Mnie również te jelenie zaskoczyły negatywnie :/ Niby te rogi w piwnicy miały wyjaśnić dlaczego chciały zabić głównych bohaterów, ale moim zdaniem powinni albo jakos bardziej rozwinąć wątek "zemsty jeleni" albo w ogole go pominąć...
Najbardziej podobała mi sie scena kąpieli Aidana kiedy to woda unosiła sie pod sufitem a następnie nagle opadła na podłogę i sposób w jaki Samara wspinała sie po studni pod koniec filmu :)
Mam nadzieję, że rzeczywiście doczekamy sie trzeciej częście :)
A mi sie scena w studni nie podobała:/ Samara przypominała mi Golluma. Ale filmek fajny. Tylko te jelenie:/