PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106410}

The Ring 2

The Ring Two
2005
6,3 56 tys. ocen
6,3 10 1 55592
4,7 7 krytyków
The Ring 2
powrót do forum filmu The Ring 2

gang jelenow!!!

użytkownik usunięty

dawno sie tak nie usmialem jak natym filmie. tepy amerikanski shit! tylko napchany silikonem blondynki by sie bali :)ogladalem do polowy i wlaczylem koncowke. pirzerabana lipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6

racja film nie był zbyt dobry, ale twój post wzbudza nie zaufanie, a współczucie:). jezeli to mial byc zart - to nie smieszny w zadnym stopniu. jezeli chciales przykozaczyć - to katastrofalnie ci nie wyszło. sorry a;e takie postu kłują szkłem w oczy i się je omija zwykle. a z silikonem przesadziłeś - nie słyszałem nigdy, żeby Naomi Watts eksponowała swą urodę korzystjąc z operacji. to zwykła kobieta nakladajaca se makijaz, ale z silikonem przesadziles - watpie zeby jej zalezalo na takich zabiegach. poki co nie idzie w strone Pameli Anderson, a w stronę Julianne Moore, która zachowuje swoją piękność bez zbędnych operacji. jeden z najżałośniejszych postów, jakie czytałem w życiu. aż mnie kusiło żeby coś odpisać. a to ze oceniasz aktorki po produkcjach amerykanskich w ktorych graja(Watts jest australijką!!) i kierujac sie stereotypem pamelki, to juz nie moja sprawa. daj se swiety spokoj i nie zasmiecaj forum takimi bzdurnymi komentarzami.