Według mnie ten film należy obejrzeć. Jest wiele momentów w których naprawdę można się
wystraszyć ,ale i tak nie nazwę tej 'martwej dziewczynki' straszną. Ona jest nawet ładna jeśli
by się umyła i zmieniła ubranie!
A ja odradzam ten horror ludziom o slabych nerwach :d Moze i dobry jest ale w moim przypadku bylo tak ze przez dlugi czas od ogladniecia horroru ,nie potrafilam oprzec sie wrazeniu ze w nocy jak bylo ciemno w mieszkaniu ,to ,że jakas wiedźma z czarnymi wlosami chodzi po domu :P lub ze jak popatrze wlustro zobacze odbicie jej cienia :/ i z tego co czytam i slysze od ludzi to wiele osob tak ma :P Tak wiec jesli ktos chce sie bac niekoniecznie na samym filmie ale rowniez po to polecam jak najbardziej :D
aj weźcie... ten film widziałam 3razy i boję się nawet tego dzieciaka co z księżyca wędkę rzuca. to już nawet nie lęk a jakaś abstrakcja!
pierwszy raz oglądałam w kinie z koleżanką która ciągle się śmiała z przewidywalności a ja pomimo tego za fotel się chowałam ;/ w domu nawet w środku dnia nie mogłam przejść przez to księżycowe dziecko sama.
Ale właśnie za to kocham ten film. Jest właśnie taki jaki ma być horror. Straszy, ciekawi a przy okazji nie jest obrzydliwy (chociaż na łamanego paznokcia patrzeć nie mogę i zawsze oczy zamykam ;/ )
No i może wyjdę na kompletne bezguście lubującego się w amerykańskiej papce, ale wersja japońska mnie znudziła ;/