PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223680
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

No więc nie wiem, choć wydaj mi się, że Ring 3 dałby radę przebić niejeden amerykański film. To naprawdę mocy horror, choć nie ma szans, by Naomi Watts znów zagrała główną role. Co do Samary, to jej losy naprawdę mnie ciekawią i fajnie by było dowiedzieć się, że w kinach Samara wychodzi znów ze studni i zabija. Nie wiem czego boją się twórcy, a Wy jak myślicie???

ocenił(a) film na 8
samarazestudni

Coś ty już 2 przynudzała 1 była suuper więc nie ma sensu tego ciągnąć jak flaki z olejem. A reżyser ringu jest prznajmniej mądrzejszy od reżysera "Piły", bo jak 2 nie wyszła to za 3 się nie bierze. I nie chodzi mi tu o to aby zjechać "Piłę 3", więc jeśli ktoś z fanów tego filmu tak pocul to sorry ;p

ocenił(a) film na 7
Eminem11

zgadzam się z przedmówcą... lepiej coś skończyć w momencie gdy jeszcze się wszystkim podoba niż kręcić głupie i nudne jak flaki z oleje kontynuacje.... większość reżyserów próbuje przedobrzyć kręcąc je gdy poprzednie części zdobyły popularność... w większości przypadków naprawdę bezsensownie :/

ocenił(a) film na 8
Tinkerbell_88

Wielkie thx za poparcie jak to pisałam to byłam pewna że zaraz zostanę przez wszystkich fanów Samary zjechana :)

ocenił(a) film na 10
Eminem11

2 przynudzała?? :| czy ty masz 11 lat i mózg sprany grami, gdzie leją się hektolitry keczupu? :| czego oczekiwałaś, jeśli moge spytać??

Co do Piły.. wszystkie części Piły są świetne, trzymają w napięciu i nie są to filmy dla bezmózgów, którzy wszystko chcą mieć podane na tacy, to film wymagający odrobiny wyobraźni i INTELIGENCJI, żeby interpretować, a symboli w tym filmie jest sporo.. no chybaże ktoś ma 11 lat.. to faktycznie raczej nie rozumie o czym pisze.. :))

ocenił(a) film na 10
ja_paulinka

A Ty kim jesteś? Owszem dwójka była nudna, w porównaniu do jedynki! Te wszystkie "kosmiczne" opętania przez Samare i inne "zapierające dech w piersiach sceny" popsuły CAŁKOWICIE zajebisty klimat jedynki, więc jeżeli te efkety Ci się bardzo podobały. to Ty chyba masz 11 lat... A co do pił: owszem wszystkie były dobre i uświadamiały wiele rzeczy, ale nie rób z Tgeo bibli! To był zwykły film z małym morałem i tyle... Och!

ocenił(a) film na 10
Ardhiel

"ulubiony film: The Ring (USA) Najbardziej lubie oglądać "mroczne" psychothrillery nad którymi trzeba pomyśleć, jak "THE RING USA" lub "PIŁA". Zaś w komediach mam zupełnie inny gust...."

nie rozumiem jednego.. masz w ulubionych wszystkie częsci "Piły" .. o "Ringu" tez wspominasz... więc nie czaje po jaką cholere czepiasz sie mnie, że ja lubię te filmy i uważam za godne tego, żeby bronić gdy ktos je krytykuje :\ :|

wez Ty się chłopcze zastanów co chcesz napisać, a potem to rób :|

a to, że podobał mi sie Ring II nie świadczy o tym, że mam 11 lat bo mam duuuuzo więcej :/ a efekty, wg. mnie były bardzo dobre, film jako horror spełnił swoje zadanie - trzymał w napięciu..

Co do Piły: Biblia?:| nie robię z tego biblii, chociaz ten film może być wzrem do nasladowania, a nawet niedoścignionymwzorem do nasladowania - moim zdaniem.. to horror z głębią, a nie taki jakich wiele, w których krew leje sie bezsensu :|

no ale cóż.. zarówno wszystkie częsci "Piły" jak i "Ring" mają od odbiorcy pewne wymagania... niektórzy widocznie nie potrafią ich spełnić

ocenił(a) film na 10
Eminem11

*o czym JA piszę... dla jasności.. :) (litery litery bo za krótki)

ocenił(a) film na 8
ja_paulinka

No cóż, według mnie to ty nie masz nawet poniżej 11 lat dziecko kochane że wyzywasz kogoś od dziecka za to że mu się film nie podobał :) No więc wracaj do piaskownicy :)

ocenił(a) film na 10
Eminem11

"Dziecko kochane" :) jeśli w Twoim niku jest wiek to wiedz, że ja mam dwa razy tyle lat co Ty :) a jeśli to nie jest wiek to i tak mam dwa razy tyle co Ty biorąc pod uwage dojrzałośc psychiczną :))

"No cóż, według mnie to ty nie masz nawet poniżej 11 lat dziecko kochane" <-- racja nie mam poniżej.. to miał byc wrzut? yyy :|

ocenił(a) film na 8
ja_paulinka

Liczba przy nikcu nie oznacza mojgo wieku, to tak w nawiasie.

Może i 11 lat nie masz bo w to nie wierze, ale tak sie zachowujesz. I nie mów mi że jesteś dojrzały psychicznie, bo człowiek dojrzały psychicznie umie uszanować poglądy innych i nie obrzuca kgogoś gównem jeśli ten ktoś ma inne znadnie. No więc zastanów się co piszesz :/

ocenił(a) film na 8
Eminem11_2

sory: "dojrzała". Nie spojrzałam na twój nick i płeć.

A następnym razem trochę tolerancji

samarazestudni

myślę że kontynułacja byłaby super pomysłem. szkoda tylko że nie robią jej :-( .

dawid73_2

*kontynuacja (miałem błąd,duży błąd, wybaczycie mi)?

użytkownik usunięty
samarazestudni

ale w drugiej części film praktycznie się już kończy więc...i raczej nie chciałbym widzieć 3 części bo byłoby to masło maślane i niewypał a w szczególności amerykańskiej wersji ;]