No więc nie wiem, choć wydaj mi się, że Ring 3 dałby radę przebić niejeden amerykański film. To naprawdę mocy horror, choć nie ma szans, by Naomi Watts znów zagrała główną role. Co do Samary, to jej losy naprawdę mnie ciekawią i fajnie by było dowiedzieć się, że w kinach Samara wychodzi znów ze studni i zabija. Nie wiem czego boją się twórcy, a Wy jak myślicie???
Coś ty już 2 przynudzała 1 była suuper więc nie ma sensu tego ciągnąć jak flaki z olejem. A reżyser ringu jest prznajmniej mądrzejszy od reżysera "Piły", bo jak 2 nie wyszła to za 3 się nie bierze. I nie chodzi mi tu o to aby zjechać "Piłę 3", więc jeśli ktoś z fanów tego filmu tak pocul to sorry ;p
zgadzam się z przedmówcą... lepiej coś skończyć w momencie gdy jeszcze się wszystkim podoba niż kręcić głupie i nudne jak flaki z oleje kontynuacje.... większość reżyserów próbuje przedobrzyć kręcąc je gdy poprzednie części zdobyły popularność... w większości przypadków naprawdę bezsensownie :/
Wielkie thx za poparcie jak to pisałam to byłam pewna że zaraz zostanę przez wszystkich fanów Samary zjechana :)
2 przynudzała?? :| czy ty masz 11 lat i mózg sprany grami, gdzie leją się hektolitry keczupu? :| czego oczekiwałaś, jeśli moge spytać??
Co do Piły.. wszystkie części Piły są świetne, trzymają w napięciu i nie są to filmy dla bezmózgów, którzy wszystko chcą mieć podane na tacy, to film wymagający odrobiny wyobraźni i INTELIGENCJI, żeby interpretować, a symboli w tym filmie jest sporo.. no chybaże ktoś ma 11 lat.. to faktycznie raczej nie rozumie o czym pisze.. :))
A Ty kim jesteś? Owszem dwójka była nudna, w porównaniu do jedynki! Te wszystkie "kosmiczne" opętania przez Samare i inne "zapierające dech w piersiach sceny" popsuły CAŁKOWICIE zajebisty klimat jedynki, więc jeżeli te efkety Ci się bardzo podobały. to Ty chyba masz 11 lat... A co do pił: owszem wszystkie były dobre i uświadamiały wiele rzeczy, ale nie rób z Tgeo bibli! To był zwykły film z małym morałem i tyle... Och!
"ulubiony film: The Ring (USA) Najbardziej lubie oglądać "mroczne" psychothrillery nad którymi trzeba pomyśleć, jak "THE RING USA" lub "PIŁA". Zaś w komediach mam zupełnie inny gust...."
nie rozumiem jednego.. masz w ulubionych wszystkie częsci "Piły" .. o "Ringu" tez wspominasz... więc nie czaje po jaką cholere czepiasz sie mnie, że ja lubię te filmy i uważam za godne tego, żeby bronić gdy ktos je krytykuje :\ :|
wez Ty się chłopcze zastanów co chcesz napisać, a potem to rób :|
a to, że podobał mi sie Ring II nie świadczy o tym, że mam 11 lat bo mam duuuuzo więcej :/ a efekty, wg. mnie były bardzo dobre, film jako horror spełnił swoje zadanie - trzymał w napięciu..
Co do Piły: Biblia?:| nie robię z tego biblii, chociaz ten film może być wzrem do nasladowania, a nawet niedoścignionymwzorem do nasladowania - moim zdaniem.. to horror z głębią, a nie taki jakich wiele, w których krew leje sie bezsensu :|
no ale cóż.. zarówno wszystkie częsci "Piły" jak i "Ring" mają od odbiorcy pewne wymagania... niektórzy widocznie nie potrafią ich spełnić
No cóż, według mnie to ty nie masz nawet poniżej 11 lat dziecko kochane że wyzywasz kogoś od dziecka za to że mu się film nie podobał :) No więc wracaj do piaskownicy :)
"Dziecko kochane" :) jeśli w Twoim niku jest wiek to wiedz, że ja mam dwa razy tyle lat co Ty :) a jeśli to nie jest wiek to i tak mam dwa razy tyle co Ty biorąc pod uwage dojrzałośc psychiczną :))
"No cóż, według mnie to ty nie masz nawet poniżej 11 lat dziecko kochane" <-- racja nie mam poniżej.. to miał byc wrzut? yyy :|
Liczba przy nikcu nie oznacza mojgo wieku, to tak w nawiasie.
Może i 11 lat nie masz bo w to nie wierze, ale tak sie zachowujesz. I nie mów mi że jesteś dojrzały psychicznie, bo człowiek dojrzały psychicznie umie uszanować poglądy innych i nie obrzuca kgogoś gównem jeśli ten ktoś ma inne znadnie. No więc zastanów się co piszesz :/
sory: "dojrzała". Nie spojrzałam na twój nick i płeć.
A następnym razem trochę tolerancji