PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223669
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

Film był dobry nawet bardzo. Ale drażnią mnie ludzi ,którzy mówią, że to horror. To zbdura. Chcecie zobaczyć horror to zagrajcie w Silent Hilla albo obejrzyjcie pierwszego egzorcyste i potem można ocenić horror. Ogólnie film trzyma genialnym klimatem, który mnie powalił. wersja USA lepsza od Japońskiej, tyle ,że znowu zgrzyt. Bo ludzie , którzy podniecają się na stronach wyglądem postaci zabitych, czy domem czy jeszcze czymś innym pokazują te fajne zdjęcia z filmu, które robią wrażenie. Tylko co z tego, skoropokazane są te twarze w ciągu kilkutysięcznej sekundy i siędząc w kinie zobaczyłem tak zwane "gówno". Klimat fajny, ale nie jakiś wybitny film

Redgard

Nooo stary mow co chcesz, ale ja dawno takiego pietra nie miałem, tak samo moi kumple więc moze jednak nie masz całkowitej racji. To nie jest horror dla CIEBIE, ale dla mnie jest jak najbardziej. Jak to mowią kazdy ma własną prawde wiec i ty masz racje i ja

Yasiek

Oczywiście mówie tylko o swoich wrażeniach po obejrzeniu tego filmu w kinie. Poprostu moja bariera strachu po graniu w silent hilla 1 i2 oraz clock tower przeniosła się na wyższy level (ach ta znieczulica) i filmy mnie już nie straszą. Wyjątkiem są niektóre odcinki The X-Files

Redgard

Noo ja mam jeszcze uraz po AvsP 2 grając marinem. W nocy. Sam. brr

ocenił(a) film na 10
Redgard

Tak samo mnie mogą drażnić ludzie, którzy mówią że to nie horror - to ciekawe jaki gatunek tu byś przypisał - ja osobiście się nie bałem na tym filmie, ale to tylko dlatego, że oglądałem go troche w zbyt luźnej atmosferze, ale kiedyś pamiętam jak oglądałem pierwszą scene - to jest majstersztyk - a co do egzorcysty - tamto to jest przeciętność 6/10 - a to, to jest 9+/10