PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223675
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

Co to w ogóle jest przecież ta jak tam jej Samara, ona wcale nie jest realistyczna , w The Ring - jap , Sadako oh to było coś , ona chociaż nie wyglądłą jak jakiś zielony czy tam innego koloru potwór , tylko spójrzcie na to zbliżenie kiedy zabija tego faceta , czy wamto wygląda na dziewczynkę ... i jeszcze jedno pytanie kiedy ten fiulm jestm straszny? Ja jakoś nie zauważyłem takiego momentu , może tylko jakieś efekty specjalne ale to nie xznaczy od razu że film jest oh ah... japońsdka wersja miała niepowtarzalny klimat , amerykanie nie sprostali takiemu zadaniu jakim było zrobienie remaku THE RING a w ogóle po co robić remake czegoś co niedawno weszło na ekrany kin film wychodzi a już 4 lata po nim remake bezsensu... GŁUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC
Tak więc wygrywa Th Ring - Japoński

Viggo_2

Ring japoński wygrywa...dobre. Na japońskim badziewiu ziewa się, amerykański film ma niesamowity klimat (odcienie szarości, kapitalna muza Hansa Zimmera) a na japońskim? Śmiać się chce z tego durnego filmu tak jak z Anime. Ring amerykański bije o głowę japoński shit. Ring amerykański mogę oglądać w nieskończoność, japoński widziałem raz i nigdy do niego nie wrócę, chyba, że będę miał ochotę zobaczyć dobrą komedię przy piwku to wtedy może...

ocenił(a) film na 6
Viggo_2

nie zapominaj że gdyby nie japończycy i ich krąg nigdy w życiu byś nbie oglądał amerykańskiej wersji po oni nigdy nie wpadli by na to żeby zrobić taki film

Viggo_2

Czy to coś zmienia? Japońcy skopali, amerkańcy poprawili. Jeszcze raz, czy to coś zmienia? Chyba nie.

ocenił(a) film na 6
Viggo_2

ameryknaie mieli tylko ichą nadzieję że nik do końca nie usłyszął jeszcze o japońskiej wersji aby to oni mogli zarobić...to wszystko było stworzone dla kasy widac to p0o jakiejś beznadziejznej wężoskórej Samarze , Sadako to było coś