Strasznie się ciesze z tego powodu że film będzie na TVN-e w sobotę (1.10.11). Oglądałam ten film 2 razy i koniecznie muszę zobaczyc trzeci!! Troszkę irytujące jest to że film jest dubbingowany, ale da się przeżyc. Wszystkim co nie widzieli a chcą zobaczyc polecam. Może wam się nie spodoba, ale ja ten film uwielbiam. Pozdrawiam ;))
ja kiedys zaczelam ale ogladamlam z 10 min bo bylo strasznie duzo rady i nie szlo sie skupic... wiec mam zamiar ogladac dzis:)) a jutro ocenie:PP
Kiedyś oglądałam fragmenty The Ringa i śniły mi się jakieś straszne rzeczy ;P Jak na razie mam zamiar obejrzeć pierwszą scenę. Fragmenty, które kiedyś widziałam dla mnie były straszne ale miałam wtedy 12-13 lat. Zależy jaką masz wytrzymałość na filmy tego typu :)
Chodzi mi głownie czy wyskakują tam jakies potwory czy duchy nagle bo inne obrzydliwosci to bez problemy znosze :)
Chętnie bym obejrzała ten film no ale TVN trochę przesadził z godziną, bo przecież te reklamy potrafią człowieka skutecznie uśpić...
Ja tez nienawidzę reklam :D Ale z drugiej strony gdyby puscili The Ring o 22 mogły by go obejrzec dzieci a to zle odbiło by sie na ich psychice.
Ale to głupie facet wie ,ze 5 osób ,które obejrzały te taśme zgineło i mimo to ją ogląda :D Czemu wszystkie horrory muszą byc tak głupie tak samo w Klątwie kazdy kto zobaczy zjawę zamiast przywalic jej w twarz pada przed nią na kolana :)