PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223669
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

Niech mi ktoś wyjaśni!

użytkownik usunięty

Ogładnełem 5 razy The Ringa i nie wiem kto nagrał kasete!!! Da się wogóle to wyjaśnić???

użytkownik usunięty

nie zwróciłeś uwagi! przynajmniej w amerykanskiej wersji było wyraźnie powiedziane ze dziewczynka miała "talent" do utrwalania swych mysli na czyms wiecej niz tylko papierze...

użytkownik usunięty

nie zwróciłeś uwagi! przynajmniej w amerykanskiej wersji było wyraźnie powiedziane ze dziewczynka miała "talent" do utrwalania swych mysli na czyms wiecej niz tylko papierze...

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

ocenił(a) film na 7

w amerykańskiej było to trochę.. dziwne, ale kasetę nagrała owa dziewczynka ze studni... utrwaliła swoje wspomnienia, bo dalej chciała zabijać - była świrnięta, i tyle. Ja tez bym była, gdyby mnie wrzucono do studni.

użytkownik usunięty
Vampire_Nataliee

Wrzucono ją do tej studni, bo właśnie była świrnieta, jak to nazwałaś. Pamiętaj, ze rodzice nie potrafili sie doczekać na właśne dziecko, później matka zauważyla, ze jej córunia jest ten tego i ciach do studni... :-)
A Tobie, zamiast oglądac Ring 5 razy polecam zobaczyc Straszny film 3 Zajebista komedia, m.in. parodia Ringu, gwarantuje Ci, ze sie pośmiejesz.
Pozdrawiam
miss J.

ocenił(a) film na 9

W książce wytłumaczono,iż młodzież chcąca nagrać jakiś program nagrała przez przypadek na kasetę przekaz dziewczynki, która siedziała w studni, jak wiemy znajdowała się ona dokładnie pod telewizorem...ale jak było w wersji amerykańskiej?Tego już nie jestem pewna...myślę, że odpowiedź na to pytanie przyniesie 3 cześć

użytkownik usunięty
trolik_filmaniak

Tak coś było na początku Katey ta siostrzenica Reachel tłumaczy koleżance Bece(czy jakoś tak)a o to cytat(mam nadzieje bo nie zbyt pamiętam co tam było)
Katey do Beki
-,,Chcieli tam zgrać jakiś mecz ,ale na kasecie było co innego...myśleliśmy ,że to głupi żart ,ale wtedy zadzwonił telefon"
P.S co do 3 części to ma chyba wyjść w 2011 roku;]

a oczym bedzie 3 wyciqgnli je studni skpiowlai kaste samara dalej zabija litosci wystarczy jak znam amerykanow to jeszcze jak japonczycy nakreca ring narodziny . Samara nie byla swiruska . rodzice jej kochali w wersji amerkanskiej to jest pokazane jako zrodlo wszelkiego zla przyczyny tego co sie stalo z dziewczynka ona nie chcila tak byc rodzice trzymali ja w stodole bo jej sie bali bo nie spala

użytkownik usunięty
kat8

Chodzi ci o czym będzie trójka??Nie mam pojęcia szczerze mówiąc:)