PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223669
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

Nie wiem czym ludzie tak się zachwycają?! Dla mnie ten film to totalna kicha. 1/10!!! Jesli ktoś lubuje się w takich filmach jak "Omen" czy "Egzorcysta" to niech nie traci czasu na "The Ring"-bo to komedia,nie horror! Do tego durna jak cholera.

rashida_filmweb

Ja lubuje właśnie w takich filmach jak "Omen" czy "Egzorcysta" ale nie uważam że ten film to totalna kicha, nie jest rewelacyjny ani straszny ale według mnie lepszy niż wersja japońska na której się nudziłam.

ocenił(a) film na 8
hotek95

Może rashida pomyliła "Krąg" ze "Strasznym filmem"? Zdecydowanie lubuję się w filmach typu "Omen" czy "Egzorcysta" i równie zdecydowanie twierdzę, że "Ring" jest świetny, lepszy, niż japoński pierwowzór. Mało straszny, nudny i kiepski to był np. "Blair Witch Project". Poza tym, każdy horror jest po trosze śmieszny - czy hektolitry rzygów wyrzucane na egzorcystę straszą? Czy może jednak śmieszą, lub brzydzą?

rashida_filmweb

Tak, bo lepsze są sadystyczne "horrory" z hektolitrami sztucznej krwi i kilometrami jelit fruwającymi przez cały film przed ekranem. Nie wiem jak takim czymś można się podniecać. Bo mnie bynajmniej to nie przeraża/straszy, ostatecznie zniesmacza.. ;/ wiec sorrry, ale takie filmy to jedna wielka komedia. Do Ringu nie porównasz żadnego filmu jesli chodzi o fabule. Za to filmów z psycholami na czele którzy bez większego powodu atakują piłą/maczetą/siekierą/toporem itd. każdego spotkanego człowieka, ZNAJDZIESZ SETKI!!!!