PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34565}
6,9 224 tys. ocen
6,9 10 1 223680
6,2 33 krytyków
The Ring
powrót do forum filmu The Ring

po pierwsze te głupie reklamy . po drugie tłumaczenie - denne i do kitu. pamiętam ze gdy kiedyś wypozyczyłem dvd ring to tłumaczenie było bardzo dobre ale tutaj niektóre słowa są poprzekręcane a własciwie większosc co zmienia nieco treść.

szkoda ze tvn zawsze tak schrzani bo film wg mnie jest doskonałym bardzo nielicznym horrorem który rzeczywiście straszy . no chyba ze ktos woli pierdoły gdzie jakis psychopata rąbie głowy czy cos takiego.

mozna pochwalić Hansa zimmera za jego doskonałą muzykę ,bardzo mroczna ,to właśnie głównie dzięku muzyce film posiada specyficzny klimat. pamiętam gdy oglądałem ring poraz pierwszy i wiem ze sceny w filmie nie są jakby wciskane nam na siłę - gdy ratchel i noach zrywali pospiesznie tę tapetę ze ściany to było takie podwyzszone napięcie ,robili to pospiesznie z wielkiej ciekawości . tak samo ja byłem ciekawy co am jest ....tak jakby tak jak oni. więc dla mnie film 10/10

john_rambo_2

Teraz oglądałam film pierwszy raz...Jest naprawdę ok,gdyby nie to,że nie umiałam wytrzymac do końca i dosłownie 5 minut przed końcem wyłączyłam telewizor....Jak to się skończyło ? (ja skończylam na tym jak dziennikarka biegnie na gore do tego jej przyjaciela...)