PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495247}
7,1 25 tys. ocen
7,1 10 1 25122
5,8 5 krytyków
The Runaways: Prawdziwa historia
powrót do forum filmu The Runaways: Prawdziwa historia

gdyby ktoś inny zagrał rolę Cherie Currie. Dakota była po prostu drewniana Za to.Kristen całkiem nieźle sobie poradziła, nie spodziewałabym się tego po niej, ale Dakota... -marnie. Przydałoby się z jej strony trochę więcej emocji, pikanterii, uczuć, szaleństwa w realcji z Joan.
Ale nie licząc tej kwestii film się podobał. Oceniam na 7.

ocenił(a) film na 5
when_the_children_cry

zgadzam się co do Dakoty. Tak przy okazji to Cherie była dużo bardziej kobieca i pociągająca, a Dakota jest bardzo chudziutka i dziewczęca...

ocenił(a) film na 7
ohsococo

Nie zgodzę się z tobą, ze żywa Cherie jest bardziej "kobieca". Teraz może tak, ale nie wtedy - miała dość chłopięcą, chudą sylwetkę. Moim zdaniem różnica polega bardziej na tym, że Dakota jest po prostu baardzo delikatna, filigranowa, a Cherie jest bardziej chłopięca.

ocenił(a) film na 9
PannaKojot

Racja, prawdziwa Cherie była, jest bardzo ... chłopięca. Przynajmniej takie sprawia wrażenie z filmików na YouTube ;)

użytkownik usunięty
sibkod

nie kazdy jest fanem tłustych dup typu J.LO czy Kardashian, oraz wiszacych worów typu K. Figura poza tym ona miala wowaczas 16 lat to jak miala wygladac?

ocenił(a) film na 10
when_the_children_cry

Zupełnie się z tym nie zgadzam. Dakota zagrała świetnie. Idealnie przedstawiła transformację naiwnej dziecinnej dziewczynki, do 'gwiazdy' rocka :) To Kristen jak zwykle drewniana była, ale przez podobieństwo do Jett ludzie 'kupili' jej 'grę'.

@ohsococo kobieca i pociągająca ? Obejrzyj stare foty i nagrania koncertowe, a potem porównaj z Fanning ;)

użytkownik usunięty
Neo84

Popieram, Dakota zauroczyła mnie w tym filmie. A jeśli chodzi o Kristen, to pasowała do swojej roli i myślę, że sobie poradziła, mimo, że nie jest szczególnie dobrą aktorką.

ocenił(a) film na 8
Neo84

Również popieram. Dakota była fantastyczna. Krystyna - przeciętna. Gdyby nie charakteryzacja to prezentowałaby się tak samo przeciętnie jak w większości filmów, w których "gra".

Bissst

Kryśka dobrze zagrała Dakota też wiec o co tyle szumu? :)

ocenił(a) film na 7
when_the_children_cry

O tym samym myślałam. Nawet wiem, kogo obsadziłabym do tej roli - Taylor Momsen. Mam wrażenie, że ona nie musiałaby grać, ona po prostu taka JEST. I świetnie śpiewa :) A na pewno o niebo lepiej od Dakoty.

ocenił(a) film na 7
Sol

OMG wyluzujcie ja ogólnie średnio lubię Cherry i prawdziwą i w filmie, ale kocham Joan i uwarzam że caaała obsada zagrała bardzo dobrze Dakota i Kristeen wszyscy...
ja najbardziej lubię Joan i Lite a wy ???

when_the_children_cry

ej ludzie . ! Dakota ma dopiero 17 lat =/ uważam , że i ona i Kristeen zagrały świetnie .

when_the_children_cry

Oj tak... 'Kryśka' jest stworzona wręcz do roli Joan, tak jak Taylor Momsen byłaby zajebista jako Cherie.
Dakota: NIEE! No ale cóż... zagrała. ;p
Tak sobie myślę, że rolę Cherie, Dakota dostała ze względu na promocję. W końcu ona i Kristen to 'gwiazdy' Zmierzchu, a na tym z kolei można zarobić...

ocenił(a) film na 9
xKruczoczarnax

Taylor jako Cherie też od razu mi się nasunęła, byłaby totalnie idealna!

xKruczoczarnax

Też od razu pomyślałam że Teylor była by idealna,ona ma rockową duszę, świetny głos była by świetna w roli Cherie :)

when_the_children_cry

Aktorkami powinny być osoby na prawdę związane z Rockiem i kropka.

ocenił(a) film na 7
when_the_children_cry

Problem w tym ze Dakota potrafi grać a Kristen .... zdadza jej sie mhhh

Dakota w zmierzchu ma do zagrania 3 sceny i robi to rewelacyjnie, natomiast Kristenn gra 2 h jak by w zyciu nie grała w filmie no ale nie oceniamy tego arcydzieła pt.: Zmierzch :)

Dakota jest w Runawaystym świetnie i w zasadzie tylko dzieki niej film trzyma sie kupy , Kristen gra OK ale tylko dlatego ze dobrze została obsadzona do tej roli, sama jest outsiderką więc sie wyśliac nie musiała :P

when_the_children_cry

Uwazam ze obydwie nie spelnily sie w 100 procentach w tych rolach. Jedanak jakos sie spisaly dzieki czemu film nie byl klapa. Wg mnie w niektorych momentach dziewczeta mialy problem z pelnym luzem. Mowcie co chcecie ale mi sie najbardziej podobala postac Kima Fowleya.