To trzymaj się mocno - będzie również trójka. Zapowiada się niezły hit. W trzeciej części, będącej prequelem prequela jedynki, a więc prequelem dwójki cofamy się jeszcze dalej w czasie, by zobaczyć jak mały Malone wali kupiszona w pieluchę. Oscar pewny, jak śmierć i podatki.
ja słyszałem że w czwórce Eliot Ness ma brata bliźniaka który jest bossem mafii i trzęsie gangsterami od nowego jorku po katowice gdzie Malone;owi wpi.rdolą w dupę kotwice, a nawet stara śmieciarka się zmieści
A ja wam z kolei powiem, ze tego typu komentarze swiadcza o uposledzeniu osoby, nazwijmy ja pacjentem psychiatryka. To jest na prawde bardzo zenujace:)
Probujesz odstawic cyrk, malpujesz, blazenada, ale bacz na to, ze wiekszego zartu nie ma, jak ten ktory na co dzień widzisz przed lustrem.
Prrr...Pffff...Bzzz... - właśnie pokazuję Ci język, sknero! W psychiatryku nie mamy luster! Aha- haaaa! ;D
Nie no, na poważnie, moda z odświeżaniem starych klasyków jest dobijająca. Za chwilę dojdzie do tego, że będą robili rimejki filmów stworzonych kilka zaledwie lat temu [chociaż zaraz, czy czasem już tak się nie stało? Tylko nazwali to dumnie rebootem serii? (niejaki Spiderman...)].
Wzięli by się w tym powalonym hollywood za ekranizację wielu ciekawych książek, a nie udowadniają na każdym kroku, że głowy puste z braku pomysłów.