Nie odnajduje w nim głębszej puenty <rozkłada ręce >... jak dla mnie żadna rewelacja. Film nudny, przygnębiający i z lekka 'walnięty' :] Zasłużył wg mnie na 6 nic wiecej...
zgadzam sie, wynudzialam sie ogladajac go za hoho a spodziewalam sie czegos na prawde interesujacego, szczegolni, ze grala w nim, Olivia Thirlby, ktora dala popis w 'sekrecie'
ODezwały sie specjalistki ;]
Fajny filmik ;] jest w nim klimat i humor ;)) Humor w szczegolnoci daje Doktorek ;p bioracy Dragi
ha a specjalista odopowiada;p
humor? w ktorej czeci, bo przepraszam chyba przegapilam...wtedy kiedy zona go zostawila? czy jak chcial sie utopic w morzu?...beznadzieja;/
może to nie jest film dla Kobiet ;p ale co kto lubi, mi jednak się wydaje że ma coś w sobie, może dlatego że jeszcze takiego motywu w filmach nie było i to czyni go szczególnym.
nie jest to film dla kobiet... zdecydowanie... tak jak polskie komedie romantyczne nie są dla mężczyzn...
Głównym atutem filmu jest klimat, który nie każdemu będzie odpowiadał. Dla mnie osobiście to jeden z najbardziej klimatycznych filmów ostatnich lat. Może nie arcydzieło ale na 8 zasługuje.
nie dziwi sie dlaczego ci sie nie spodobalo... bo to byl film a nie bajka :] jak dla mnie film wskoczyl na poleczke z napisem do ponownego zlukania :) mial swoj nietypowy klimat nby melodramat ale niektore sceny naprawde byly z humorem :)
polecam!