PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=453669}
7,0 6,6 tys. ocen
7,0 10 1 6581
7,9 7 krytyków
The Wackness
powrót do forum filmu The Wackness

Bardzo dobry?

ocenił(a) film na 6

Nie odnajduje w nim głębszej puenty <rozkłada ręce >... jak dla mnie żadna rewelacja. Film nudny, przygnębiający i z lekka 'walnięty' :] Zasłużył wg mnie na 6 nic wiecej...

ocenił(a) film na 4
Jo_asia_2

zgadzam sie, wynudzialam sie ogladajac go za hoho a spodziewalam sie czegos na prawde interesujacego, szczegolni, ze grala w nim, Olivia Thirlby, ktora dala popis w 'sekrecie'

lLlada

ODezwały sie specjalistki ;]
Fajny filmik ;] jest w nim klimat i humor ;)) Humor w szczegolnoci daje Doktorek ;p bioracy Dragi

ocenił(a) film na 4
kambro151

ha a specjalista odopowiada;p
humor? w ktorej czeci, bo przepraszam chyba przegapilam...wtedy kiedy zona go zostawila? czy jak chcial sie utopic w morzu?...beznadzieja;/

ocenił(a) film na 9
lLlada

może to nie jest film dla Kobiet ;p ale co kto lubi, mi jednak się wydaje że ma coś w sobie, może dlatego że jeszcze takiego motywu w filmach nie było i to czyni go szczególnym.

lLlada

nie jest to film dla kobiet... zdecydowanie... tak jak polskie komedie romantyczne nie są dla mężczyzn...

ocenił(a) film na 7
Jo_asia_2

Głównym atutem filmu jest klimat, który nie każdemu będzie odpowiadał. Dla mnie osobiście to jeden z najbardziej klimatycznych filmów ostatnich lat. Może nie arcydzieło ale na 8 zasługuje.

mkacperczyk

nie dziwi sie dlaczego ci sie nie spodobalo... bo to byl film a nie bajka :] jak dla mnie film wskoczyl na poleczke z napisem do ponownego zlukania :) mial swoj nietypowy klimat nby melodramat ale niektore sceny naprawde byly z humorem :)

polecam!

ocenił(a) film na 9
Jo_asia_2

powinnaś skupić się na "M jak miłość" itp.- tam wszystko jest z lekka "normalne" :)