PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=984}

Thelma i Louise

Thelma & Louise
1991
7,7 78 tys. ocen
7,7 10 1 78380
7,9 65 krytyków
Thelma i Louise
powrót do forum filmu Thelma i Louise

Już dziś film mojego ulubionego reżysera Ridley'a Scotta. Thelmy i Louise jeszcze nie oglądałam. Tyle słuszałam o tym filmie, że postaram się dotrwać do końca i obejrzeć cały. Jestem ciewaka jak Wam podobał sie ten film...?! I która z aktorek bardziej przypadła Wam do gustu:P Geena Davis czy Susan Sarandon??

ocenił(a) film na 10
lena611

film świetny pod każdym względem. niesamowita gra aktorska, nawet brada pitta. najlepsza rola- harvey keitel, a z dwóch tytułowych ról bardziej spodobała mi się postać louise i jednocześnie susan sarandon. no i ten boski madsen...

ocenił(a) film na 5
lena611

eeeee................. i ja tego wcześniej nie widziałem? wybiczujcie mnie. ARCYDZIEŁO

ocenił(a) film na 10
lena611

Wg mnie obie panie wspaniałe! A film kapitalny!!! :)

ocenił(a) film na 10
Don_Mateo

a rola brada pitta bardzo dobra, zauważyliscie z jakim on fajnym akcentem mówił :)

ocenił(a) film na 8
lena611

Bardzo dobry film. Ja wolałem kreację Geeny Davis :-)

moody_mic

Późno się wpisuje choć film widziałem już troche temu w "Kocham Kino"... czyli chyba tak jak wszyscy... Szkoda że nie dostępny w Empiku... Rewelka... Genialny...

no_name_99

w media markt powinno być ;)

Pin_up_Margolcia

acha, no i oczywiście, super film.. świetny, strrasznie mi się podobał. mi też najbardziej podobała się Geena Davis... ale obydwie aktorki grały świetnie, wspaniały film.

no_name_99

Ja mam go wlasnie z Empiku:) jak nie ma na miejscu, mozna zamowic, przez Internet tez.

qba_2

To daj bezpośredni link, gdzie na empik.com znajde to cudeńko... Bo u mnie sprawa wygląda tak (nie pije, nie pale) a kieszonkowe co zostanie to odkładam na dobre filmy i gdyby był na empik.com to sam bym już dawno ten film miał ;)

no_name_99

Znalazłem... po prostu wystarczy wpisać Loiuse bez O... a ja zawsze wpisywałem z "O" ;) Pozdrawiam i dzięki, bo to dzięki waszej inicjatywie film odszukałem ;)