Już dziś film mojego ulubionego reżysera Ridley'a Scotta. Thelmy i Louise jeszcze nie oglądałam. Tyle słuszałam o tym filmie, że postaram się dotrwać do końca i obejrzeć cały. Jestem ciewaka jak Wam podobał sie ten film...?! I która z aktorek bardziej przypadła Wam do gustu:P Geena Davis czy Susan Sarandon??
film świetny pod każdym względem. niesamowita gra aktorska, nawet brada pitta. najlepsza rola- harvey keitel, a z dwóch tytułowych ról bardziej spodobała mi się postać louise i jednocześnie susan sarandon. no i ten boski madsen...
eeeee................. i ja tego wcześniej nie widziałem? wybiczujcie mnie. ARCYDZIEŁO
a rola brada pitta bardzo dobra, zauważyliscie z jakim on fajnym akcentem mówił :)
Późno się wpisuje choć film widziałem już troche temu w "Kocham Kino"... czyli chyba tak jak wszyscy... Szkoda że nie dostępny w Empiku... Rewelka... Genialny...
acha, no i oczywiście, super film.. świetny, strrasznie mi się podobał. mi też najbardziej podobała się Geena Davis... ale obydwie aktorki grały świetnie, wspaniały film.
To daj bezpośredni link, gdzie na empik.com znajde to cudeńko... Bo u mnie sprawa wygląda tak (nie pije, nie pale) a kieszonkowe co zostanie to odkładam na dobre filmy i gdyby był na empik.com to sam bym już dawno ten film miał ;)