PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707970}
7,7 184 tys. ocen
7,7 10 1 183830
6,9 85 krytyków
Thor: Ragnarok
powrót do forum filmu Thor: Ragnarok

Co z Odynem?

ocenił(a) film na 10

Nie mogę się już doczekać jak rozwinie się wątek z Odynem! Ciekawe, czy Loki go gdzieś przetrzymuje,
czy go zabił...

dolcze98

Również nie mogę się doczekać. a może Odyn znów zapadł w sen i ciekawe kiedy Thor się zorientuje, że to Loki jest na tronie...

cichesia

Hmmm, w Thorze 2 jest taki moment,że Odyn źle się poczuł.

kamilx98

Tak jest coś takiego... więc mógł znów zasnąć albo po prostu umrzeć? nie umrzeć raczej chyba nie... mnie ciekawi jeszcze jak Loki przeżył czy to była iluzja czy jak??

cichesia

po pierwsze Loki to mistrz iluzji i intryg a więc pewnie wymyślił jakiś plan,.... a po drugie chciałam zauważyć że bogini śmierci jest jego córką więc wątpię że Loki tak po prostu może umrzeć

patikow14

W filmach nie było na razie ani słowa o tym, że Loki ma dzieci, więc nie sądzę, żeby Hela miała z tym coś wspólnego. Jej postaci nie wprowadzono i nie wiadomo czy w ogóle się pojawi.

HiddenStone

taaak... A mnie ciekawi też jakie to , cokolwiek to było ,było bolesne dla ex-ojczulka... Sorry, nie jestem pacyfistką.

dolcze98

Pisałem kiedyś czego się spodziewam w trzeciej części przy założeniu że nie znam komiksów Marvela, ale mi temat usunęli chociaż został oznaczony jako SPOILER. A teraz Spoiler: czyli mogę chociaż nie wiem bo nie znam komiksów zdradzić fabułę filmu

SPOILER: Odyn prawdopodobnie zginie, a Thor stanie się królem Azgardu.

ocenił(a) film na 6
dolcze98

smutno, że on znowu będzie tym złym ;/

Kitass

moim zdaniem, albo zapadl w swoj sen lub loki , go zamknal w wiezieniu , bo przeciez nie zabilby wlasnego ojca , poczekamy do 3 czesci capitana moze sie to wyjasni, i moze thor dowie sie ze loki siedzi na tronie zamiast ojca

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

Odyn nie jest ojcem Lokiego ;p

ocenił(a) film na 8
Kristen

Odyn nie jest ojcem Lokiego? Ale jak to ? Gdzie jest ta informacja?

ocenił(a) film na 10
jane_88

W Thorze. Kobieto nie załamuj nas xD

ocenił(a) film na 8
karolin5555

kurcze faktycznie, sorry :D

ocenił(a) film na 9
Kristen

Odyn nie jest biologicznym ojcem Lokiego, ale ojcem jest w końcu go wychowywał odkąd był niemowlęciem