PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707970}
7,7 184 tys. ocen
7,7 10 1 183818
6,9 85 krytyków
Thor: Ragnarok
powrót do forum filmu Thor: Ragnarok

Chwila... Hulk został gladiatorem... owszem ale prędzej Pan Tony i Reed wystrzelili go w przestrzeń kosmiczną (nie mieli sumienia go zabić, chcieli by gdzieś na innej planecie, gdzie nie skrzywdzi nikogo więcej, doczekał starości). I tu mam pytanie, kiedy niby to miało miejsce? Czy chodzi o zakończenie filmowych Avangersów 2 i trzymanie w kapsule Bruca? Czy ktoś się pogubił i wyciął całą 62 komiksową serie o największym szale Hulka w dziejach ziemia-616... Nie licząc tego co się stało po jego powrocie.

Humalien91

Wydaje mi się, że ktoś go zabrał z ziemi, bo sam nie miał jak odlecieć.

ocenił(a) film na 9
juchacz17

Ok... ale film tego nie pokazuje a komiksy tak... wiec jest tutaj wycięta fabuła z mini serii 62 komiksów

Humalien91

Kinowe Uniwersum Marvela tylko opiera się na komiksach. Filmy nie są na ich podstawie to, że w komiksach tak było, wcale nie znaczy, że tu też tak będzie. W Ragnaroku na pewno będzie o tym mowa, jak Hulk się tam dostał.

ocenił(a) film na 9
juchacz17

Jeśli będzie wyjaśnione to spoko. Nie powiedziałem że Kinowy marvel ma być kropla w krople kopią. Powiedziałem tylko że szkoda będzie jeśli nie wspomną w ogólę jak do tego doszło że Hulk trafił na tę planetę

Humalien91

Na pewno wspomną, czemu nie mieliby tego wyjaśnić, skoro na koniec AoU i w czasie CW wszyscy się zastanawiali gdzie poleciał.