Doskonały pomysł twórców Titanica "co zrobić żeby jeszcze raz zarobić" - czyt. na frajerach
którzy kupią bilet żeby obejrzeć film uwaga W 3 D wooow *.* choć każdy oglądał go w tv już 60
razy ale przeciez bez okularów. Kocham to jak można zrobic interes na ludziach szkoda że
kosztem tego filmu.
A ja też widziałam film 60 razy i gdyby dali bez 3D to i tak poszłabym do kina bo to zawsze inne wrażenia gdy widać to na wielkim ekranie. I kasy żałować na to nie będę.
ja również tak uwazam jak Priya12, jest to piękny film, a na wielkich ekranach i do tego w 3d robi zupełnie inne wrażenie. Własnie wrócilam z seansu i nie żałuje
ja jednak wole wydać kase na coś czego nie widziałam niż podziwiać jak titanic idzie na dno na wielkim ekranie
Jednak Cameron i tak nie przeskoczy mistrza sprzedawania jednego kotleta przynajmniej 10 razy - paaaana... George'a Lucasa (oklaski). A poza tym jest z tego filmu jakaś nauka, bo jak stwierdził John Crichton... teraz nawet diCaprio wie, że toną nawet największe!
Szkoda tylko, że w kina nic innego wartego uwagi nie ma. No chyba że masz na myśli Ghost Ridera? Albo Street Dance? Mam nadzieję, że nie. I proszę daruj sobie teksty typu "na frajerach" bo w tym momencie nie obrażasz ludzi, którzy poszli na Titanica, ale siebie samą pokazując jak niski poziom inteligencji a co najważniejsze kultury sobą reprezentujesz. Poza tym, nęka mnie pytanie, po co założyłaś ten temat skoro na stronie Titanica istnieje identycznych wpisów od groma i jeszcze trochę. Nie masz ochoty iść to nie idź, i swoje wywody zostaw dla siebie.
mam prawo wyrazić swoje zdanie po to jest forum i mi nie zabronisz. Nie obrażam innych pisze tylko jak to wygląda ze strony twórców że chcą zrobić z ludzi frajerów czytaj ze zrozumieniem a wywody o inteligencji zostaw dla siebie bo jak co ale się nie znamy.. więc chyba nie chcesz mnie oceniać po jednym komentarzu i to nie trafnie..
Chcę ci powiedzieć, że każda wypowiedź ma dwa znaczenia. Tak było jest i będzie. Mówiąc, że chcą wyciągnąć kasę od frajerów, obrażasz każdego kto wybrał się na film. I co z tego, że sobie na tym filmie zarobią? Prawo rynku, sprzedający-konsument. Mnie nie obchodzi, że Cameron poszerzy swoje zasoby o koleje 500 czy 600 mln mimo tego, że w pewnym sensie ja również się do tego dołożę. Na film idę z czystej przyjemności oraz chęci sprawdzenia, jakie wrażenie wywrze na mnie na dużym ekranie. Jak powiedział użytkownik HEYEMILKA nie Tobie jest dane kto na co ma chodzić, i ile ma na to pieniędzy przeznaczyć. Poza tym forum filmwebu, nie służy do wypisywania swoich dywagacji na temat zarobków np. reżyserów oraz ich decyzji, a do oceniania filmów. Ewentualnie można ocenić pracę włożoną w film i jaki efekt ta praca dała. PS. sorry za uniesienie ale takie komentarze mnie po prostu drażnią.
Sorry ja nie obrażam takiej osoby ja sobie z niej kpie. Kpie sobie również z rynku i Camerona który steruje ludźmi jak kukiełkami za pomocą dobrego marketingu nakłaniając kogoś żeby poszedł do kina na film który powstał 15 lat temu. Oczywiście nie bronie ci iść. Prosze idź jeszcze z 20 razy na ten sam seans, wydaj wszystkie pieniądze jakie masz i zachwycaj się pięknem statku na wielkim ekranie..Tylko jakby się zastanowić nie zapłacisz za film tylko za posiedzenie w sali kinowej. Mnie to po prostu bawi bo nie wydałabym złamanego grosza na coś tak żałosnego jak "odgrzewany kotlet w 3 d" zresztą już przeze mnie widziany. Ja chodzę do kina jak czegoś nie widziałam ale widać czasy się zmieniają. Forum jest do tego żeby wypisywać swoje opinie na temat filmu ja swoją wyraziłam w postaci ironii którą ty potraktowałeś jako obraze i nie zrozumiałeś mojego przekazu. To tyle pozdrawiam
Ohhh, kpij sobie, kpij. :) Do woli! Ile wlezie! A jak! Nie żałuj sobie! Pisz wszystko, co ci ślina na język przyniesie! Na nic i na nikogo nie zważając! Mając w du*ie uczucia innych! Pisz, no pisz!!! :)
Ja sobie kpię z malkontentów... no i nawzajem z siebie kpimy! SoOoOoOoOoŁ sŁiiiiiiiiT! ^^
oh ah dziekuje tak kpię sobie ze wszystkiego dziekuje ci za twój zajebisty i niezbędny komentarz. Ciau ; *
"dziekuje ci za twój zajebisty i niezbędny komentarz" - Dziękuję, że mnie doceniasz! Cieszę się przeogromnie! Buziaczki :***
Całkowicie się z Tobą zgadzam kamil10025. ;) Wydaje mi się, że fakt, że karoljna94 'TITANICA' oceniła 7/10, a 'OCH, KAROL 2' 6/10 daje dużo do myślenia .. Nie potępiając oczywiście jej gustu. Wydaje mi się jednak, że najlepiej będzie jak skupi się na sobie, a nie na innych, gustujących w 'odgrzanych kotletach' i nie będzie komentować wyboru z serii 'na to pójde do kina'. To tyle.
aha czyli jeśli podoba mi sie Och karol choć nie mowie ze to film na 10 to mam zły gust ? nie tędy droga .. ja akurat lubie takie filmy jak polowanie na czerwony pażdziernik a obok znajdziesz shreka. Mam po prostu wszechstronny gust i nie wiem w czym tu debatować
A tak jeszcze jedno. Większość osób nie idzie bynajmniej z powodu 3D. Nie jesteśmy dziećmi żeby skakać z radość bo ma się okularki na nosie.
Szczerze Ci dziękuję za krótkie scharakteryzowanie mojej osoby. Nie wiem skąd u ciebie takie zbulwersowanie. Jeżeli sama nie wydałaś pieniędzy na bilet, tak jak zrobiła to reszta 'frajerów', to nie rozumiem w czym rzecz. To indywidualna sprawa 'kto na co wydaje pieniądze' i nie Tobie to oceniać. Według mnie zobaczyć ten film na dużym ekranie w 3D to naprawdę fajna sprawa. Było warto wydać te 25 złoty. Seans w kinie (pomijając fakt czy 3D czy nie) to nie to samo co zobaczyć ten sam film w telewizji z miliardem reklam. Ale to jest tylko moje zdanie.
HEYEMILKA nie baw sie w naganiascza multipleksów cwaniaku .
Cameron uprawia prostytucje filmową niech skończy juz te swoje titanikowanie pazerny na kase buc odgrzewany kotlet.
Gościu nie ma już pomysłu na filmy.
Kiedyś go ceniłem za Terminatora ,ale na stare lata się zeszmacił bajeczkami w stylu Titanika i Avatara nic
ciekawego się po nim nie spodziewam tylko odgrzewanych kotletów po których mam wzdęcia i śmierdzące gazy bołą mnie flaki i mam rozwolnienie.
Cameron nakręc Odgrzewane Kotlety 3D polany odchodami z ofiar Titanika.
Pusćiłem bąka niech Cameron go Powącha 3D.
Pozdrawiam założyciela jakże mądrego tematu.
Pozdrawiam cie rownież za trafny komentarz ; )
Powinien jeszcze sprzedawać figurki z Kate i Leo na bazarku
leatherface, tak dla sprostowania, nikogo nie nakłaniam do chodzenia do kina. Wyraziłam tylko swoją opinie, co zresztą podkreśliłam. W dalszą dyskusje nie mam zamiaru się angażować, ponieważ, jak mówią, haters gonna hate.
powtarzasz sie koleś - zniknij lepiej. Nie chcesz iść to nie idź - kogo to obchodzi , są na świecie ludzie którzy tego nie widzieli w kinie i mają okazje obejrzeć. Macie z tym jakiś problem? Wydają WASZĄ kasę? sami jesteście frajerzy.
szkoda ci 25zł?twoja sprawa.nie rozumiem jednak dlaczego aż tak bulwersuje cię fakt,że niektórzy takiej sumy nie żałują.ja nie czuję się frajerką tylko dlatego,że wydam kasę na ponowne zobaczenie ttianica.właściwie to efekt 3D mało mnie obchodzi,bo idę tam dla zobaczenia samego filmu na dużym ekranie.i wolę to od nowej części jakiegoś kretyńskiego street dance.titanic to legendarny film,który z pewnością będzie pokazywany z pokolenia na pokolenie,więc całkowicie rozumiem ludzi,którzy chcą zobaczyć go w kinie.każdy wydaje swoje pieniądze w sposób jaki mu się podoba.a że cameron zarobi?to cię boli?stworzył świetny film i cieszę się,że wpadł na pomysł ponownego wpuszczenia go do kin.a że pewnie tylko dla kasy?co mnie to obchodzi?
szkoda mi ogolnie czasu na cos co oglądałam jak wypuszczą shreka w 3 d tez pojdziesz ? juz wcześniej w poście napisałam o co mi chodzi przeczytaj. Jak w kinie jest kretyński street dance to nie idz na zaden film tylko poczekaj na cos nowego chyba że masz manie i musisz chodzic nagminnie do kina.
nie pytaj mnie czy pójdę na shreka 3D,bo z mojego postu świetnie da się wywnioskować,że na gówno do kina nie chodzę[napisałam przecież,że wolę titanica od street dance 3D].nie wydałam kasy na titanica,po to żeby ją wydać,a po to żeby zobaczyć zajebisty film.wiem,że oglądałam go już 100 razy,ale gdyby za rok ponownie został wpuszczony do kin,też bym poszła.bo kiedy coś naprawdę lubisz,cena nie gra roli.i zdaję sobie sprawę,że james cameron chciał zarobić poprzez skonwertowanie ttianica...tylko to nie ma dla mnie żadnego znaczenia.z pełną świadomością zapłaciłam za ten bilet.
Absolutnie się z tobą nie zgodzę. Uważam ,że wydanie filmu " Tytanic" w setną rocznicę jego zatonięcie jest świetnym pomysłem. Myślę też że jest to pewien rodzaj oddania hołdu ofiarom tej katastrofy i przypomnienie tragedii która wydarzyła się 100 lat temu.
Poza tym teraz wszystko jest wydawane w 3D... to dlaczego taki film, film wszech czasów miałby nie zostać wydany w tej technologii?
Teraz jestem świeżo po seansie i oczywiście nie żałuję. Z chęcią poszłabym ponownie. Mimo iż oglądam to co najmniej 20 razy i tak płakałam jak bóbr ; ] Jeśli chodzi o 3D.... kto chce iść ze względu na efekty lepiej niech sobie odpuści . Chociaż i tak uważam, ze są świetne, dla innych mogą być niewystarczające.Szczerze mówiąc nie jestem zbytnio fanką 3D ( głównie ze względu na okulary w których nie lubię oglądać, bo bolą mnie oczy) ale niestety nie ma w kinach wersji w 2D . Mimo to uważam, ze twórcy wykonali kawał dobrej roboty, naprawdę. Jak na film z 1997 to niesamowite. Naprawdę kocham ten film i polecam w sumie wszystkim (szczególnie tym którzy idą głównie dla samego filmu) To jedna z zapewne nielicznych okazji zobaczenia go na dużym ekranie, bo nie wiadomo kiedy znów powróci do kin.
To nie jest hołd to jest doskonały moment na marketing tak samo jak wypłyniecie statku Balmoral zarobienie na pasazerach. To wszystko sprawia że wszyscy chcą zarobić na Titanicu i to mnie boli nie obchodzi mnie że ludzie wydają pieniądze ale o sam fakt. Pozdrawiam
a co Cię to gówno obchodzi?
nie chcesz to nie idź
wolę 101 raz obejrzeć Titanica czy inny jakiś stary niezły film niż to komiksowe dziadostwo, które ostatnio ciągle kręcą.
Powiem szczerze że wku*rwiają mnie ludzie którzy krytykują za powrót kultowych filmów do kin. Ta samo jest ze star wars i teraz z jurassic parkiem . Jakie odgrzewane kotlety ?? Co to w ogole za pierdoły . Jakby to były odgrzewane kotlety to nikt by ich nie jadł , a jakoś jest odwrotnie. Bylem dzisiaj na titanicu i wyszedlem bardzo zadowolony że moglem obejrzec go w kinie , cala sala byla zapelniona a ludzie wpatrzeni w ekran jak zaczarowani. Co jest zlego w tym ze mozna jeszcze raz obejrzec swietny film w kinie ? Naprawde nie rozumiem. Ja najchętniej pogratulowalbym Cameronowi za zrobienie tak świetnego filmu , ale wszyscy wolą krytykowac ze znowu chce zarobić hajs , A NIECH ZAROBI , co mnie to obchodzi? Obchodzi mnie film , i frajda z oglądania go w kinie. I powiem jeszcze raz : Nie rozumiem krytyki.dziękuje dobranoc.
I na jurrasic park też pójde
Jeszcze chcialem wspomnieć o mojej mamie która była na tym filmie jak była młoda i po seansie byla strasznie szczesliwa ze mogla go znowu obejrzeć ' jak za dawnych lat' i przeżyc to jeszcze raz.
ja nie zabraniam ci isć czytałes moj post wyżej ? chodzi mi o to wszystko co robi Cameron a czego wiekszosc nie widzi ale to jest własnie sukces Camerona i jego umiejetnosc zachecania ludzi ponownie na obejrzenie jego filmow .. tych samych .
To chyba dobrze że ma dobry pomysł na zarobienie pieniedzy, bo jest dużo fanów tego filmu. Nie wiem co ci to przeszkadza i tak bd miał kase i tak, a fani sb chociaż zobaczą film w kinie, a nie w cześciach na polsacie xd. Moze po prostu zazdrościsz mu tej kasy i pomysłowości .
a ktoś komuś każe iść do kina? jeśli się nie podoba nie idź i nie wylewaj w głupi sposób swoich żalów na forum,
pójście do kina to sprawa indywidualna, mnie w żaden sposób nie przeszkadza to, że twórcy chcą zarobić kasę, zwłaszcza, że film jest świetny i na pewno wart kupienia biletu.
nie przesadzaj z tymi frajerami. jest to dla nich ogromny zysk, ale jak komuś szkoda kasy, to najzwyczajniej w świecie nie pójdzie. ja pójdę, jestem ciekawa efektów, a z resztą nawet jakby normalnie puścili, bez 3d, też bym poszła. i tyle w temacie.
W Polsce Frajerów na pęczki jak słychać i czuć .
Frajer zawsze bedzie naganiaczem wielkich hollywodzkich multipleksów które na dobre zagościły w Polandii .
Prawda boli bo musi boleć czysty chwyt maketingowy Camerona dla którego mamona jest ważniejsza od uczciwośći względem człowieka.(widza)
Uczciwy człowiek nie wciska tego samego produktu dwa razy jak widać Kanadyjczyk Cameron jest oszustem.
Pozdrawiam myślących rozumem i dowidzenia
hmm, iść na kultowy film do kina to rzeczywiście oznaka frajerstwa... ale na gniota typu Streetdance to już nie :P każdy idzie na to co lubi i trochę nie mogę zrozumieć czemu nazywasz to frajerstwem :)
to nie idz na street dance bo dla mnie to tez mega gówno czekam na jakiś fajny film NOWY film i wtedy pojde ale po co isc na Titanica którego kwestie filmowe znam na pamiec.. łoł posiedze sobie w sali kinowej czad woow *.*
Jak ja uwielbiam takich ludzi jak Ty, czyli piszących z nieznośną nonszalancją i pokazujących swoje zadufanie. ^^ Tak, Ty i karoljna94 jesteście wielce oświeceni, a my jesteśmy marnym plebsem, który trzeba uświadomić. :(
Powiem jedno, chamstwem nic się nie zyska, nie tędy droga! Wasze teksty nie prowadzą choćby do maleńkiej namiastki normalnej dyskusji. Jedynie do bezsensownych kłótni, których na pęczki na filmwebie. Tego chcecie? Proszę bardzo! Droga wolna!
P.S. Lepiej już być tym frajerem, kochaniutki, niż chamem...
Przynajmiej pisze na temat o Titaniku 3D i Cameronie.
Gość z dala się nie wpierdala to do Slaught.
ale tu nikt nie jest chamem ja tylko uwazam ze ktoś tu chcę nas nabić w butelke a wy powinniscie to przeczytac zastanowic sie i wyrobic sobie wlasne zdanie .. ja do niczego nie zmuszam tylko do myślenia
nabić w butelkę = oszukać, a tu mamy sytuację gdzie ludzie doskonale wiedzą na co wydają pieniądze, więc przestań wypisywać te głupoty bo ciężko się to czyta (no ale tak, forum jest dla ludzi i głupoty też jak najbardziej każdy ma prawo wypisywać, wiemy wiemy).
to nie czytaj tych "głupot" i idź na titanica. Nabić w butelke to było odnośnie Camerona.
TY GIMBUSIE!!!
niech ludzie wydaja kase na co chca...
To ty robisz z siebie ostatniego dziada piszac, ze szkoda Ci na cos kasy i nazywajac reszte ludzi od frajerów.
Proponuje zrobic nowa akcje.
podaj nam swoje konto bankowe, to przelejemy ci troche kasy, to moze bedzie cie stac na bilet do kina, i obejrzysz cos jak człowiek zamiast sciagac z torrentow
Dobrze powiedziane. Osobnik karojlna69 nie dość że jest niedoj**ana, to jeszcze słabo u niej z kasą.
ej no bez przesady, wszyscy chyba wiemy, co dziewczyna chciala przekazac i troche rozumiemy jej punkt widzenia, widocznie titanic nie jest dla niej az takim dzielem, ktory moglaby ogladac po kilka razy razy dwa razy, a dla nas - jest. Niedoje...ana argumentacja, dziewczyna mozliwe, ze calkiem spoko ;]
to po co gada, ze kase wydaja frajerzy???
nikt nie daje sie naciagnac i przeznacza wlasne pieniadze na co tylko chce. jakby nikt na to nie chcial isc, to by film zdjeli z ekranów
no ale wiadomo, ze cameron zrobil to dla kasy, jesliby mu chodzilo tylko o nasze przezycia i wrazenia wstep bylby pół darmo lub za darmo ;]]] ale fakt, że wydanie tej kasy jest dobrowolne, Cameron nikogo nie zmusza, dlatego argumentacja o frajerach jest totalnie nietrafiona - ludzie chcą, to płacą i idą. Tylko nie wiem jeszcze jak dobre są te efekty 3D - bo jeśli ze dwa razy mamy kotleta w 3d i buta Rose to rzeczywiście możnaby mówić o cwaniactwie Camerona; tyle, że ja Titanica lubię i chyba nawet na 2d bym poszła - i z frajerstwem nie miałoby to nic wspólnego :)