Mi podobała się ta sukienka, którą założyła po narysowaniu portretu (ta w której była w
trakcie katastrofy) i ten różowy płaszczyk (w nim też była w trakcie katastrofy ale później go
zdjęła gdy biegła po Jack'a a tam woda)
ja jestem wielka fanka oraz wrecz maniaczka tego filmu, historii i wszystkiego co z tym zwiazane.
calosc charakteryzacji, kostiumow i scenografii to dla mnie mistrzostwo <3
kreacje Rose wszystkie mi sie podobaly ale najbardziej zapadala mi w pamiec suknia w ktorej probuje skoczyc z rufy, a takze kreacja z kolacji/zabawy w 3 klasie. jako trzecia zawsze na mnie ogromne wrazenie wywiera zielona suknia z koronkami ktora ma na sobie z poczatku gdy jedza obiad i potem kiedy Jack ja pierwszy raz widzi na pokladzie :)
Ja również jestem ogromną maniaczką 'Titanica' :) Cały wystrój statku, ubiory pasażerów są po prostu piękne. Mnie zachwyca każde wydanie Rose, ale najbardziej chyba zapadła mi w pamięć taka jasna suknia która Rose miała na sobie na drugi dzień po nocnej zabawie pod pokładem, przy śniadaniu kiedy cal na nią nakrzyczał. Do tego tak pięknie ułożone włosy, bajecznie wyglądała :) oraz ta suknia która miała na sobie gdy "leciała" z Jackiem na dziobie statku :) Ale najbardziej ujął mnie ten piękny biały płaszczyk w pasy w którym wsiada na pokład Titanica <3
Poza tym, również jestem za tym aby taka moda wróciła, elegancja i szyk a nie dziurawe spodnie i bluzki z dekoltami po pas -.-
Bardzo lubię kapelusz, który Rose ma na sobie kiedy widzimy ją po raz pierwszy :P I każdy z jej strojów przypadł mi do gustu. Nie miałabym oporów przed założeniem jakiegokolwiek z nich i wyjściem z domu :P Ogólnie bardzo lubię styl w jakim jest wszystko od mebli, biżuterii, strojów po nienaganne maniery :P