PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599836}
6,2 19 tys. ocen
6,2 10 1 18644
5,7 6 krytyków
Tożsamość zdrajcy
powrót do forum filmu Tożsamość zdrajcy

Zawsze ceniłem tego aktora , choć przyznam że po odegraniu idioty w Red i Red 2 --ciut mnie wkurzył. Ale po ''Deepwater Horizon" chłonę go w całości. Noomi ( myślałem że Naomi(???) ) Rapace też mnie bardzo zachęca do obejrzenia filmu...

ocenił(a) film na 10
Jaberwoocky1

Nie jesteś sam, ja też od zawsze czytałam Naomi :) Jeśli nie widziałeś trylogii Millenium - obejrzyj. Rapace tam rządzi :)

forbesfan77

Jesteś kolejną osobą która mówi mi o ''Milenium'', zachęcając do obejrzenia tryptyku. Przyznam że to nie są moje klimaty ale chyba nadszedł czas na obejrzenie wyż/wym. Dzięki za polecenie...

ocenił(a) film na 10
Jaberwoocky1

Ach, zapomniałam ... polecam ci z nią jeszcze Babycall

forbesfan77

Ale!!!! Oglądałem Babycall --Noomi ( cholera nijak się przyzwyczaić -wolę Naomi :-) miażdży w tym filmie. Natomiast ja polecam Ci dwa filmy z moim ''faworytem'' do Oscarów w najbliższej przyszłości -czyli Tomem Hardy -i w którym gra też Noomi. Są to ''Child 44 ( System ) i The drop ( Brudny szmal ) . Szczególnie The drop -- który mnie osobiście zachwycił , aczkolwiek film jest do bólu klimatyczny i co tu dużo mówić--dość monotonny. Uwielbiam takie kino i bardzo polecam.

ocenił(a) film na 10
Jaberwoocky1

Widziałam :) . A tak a propos Hardy i Rapace byli w tamtym czasie parą również poza planem.

forbesfan77

????????? Nie wiedziałem o tym :-(