Zawsze ceniłem tego aktora , choć przyznam że po odegraniu idioty w Red i Red 2 --ciut mnie wkurzył. Ale po ''Deepwater Horizon" chłonę go w całości. Noomi ( myślałem że Naomi(???) ) Rapace też mnie bardzo zachęca do obejrzenia filmu...
Nie jesteś sam, ja też od zawsze czytałam Naomi :) Jeśli nie widziałeś trylogii Millenium - obejrzyj. Rapace tam rządzi :)
Jesteś kolejną osobą która mówi mi o ''Milenium'', zachęcając do obejrzenia tryptyku. Przyznam że to nie są moje klimaty ale chyba nadszedł czas na obejrzenie wyż/wym. Dzięki za polecenie...
Ale!!!! Oglądałem Babycall --Noomi ( cholera nijak się przyzwyczaić -wolę Naomi :-) miażdży w tym filmie. Natomiast ja polecam Ci dwa filmy z moim ''faworytem'' do Oscarów w najbliższej przyszłości -czyli Tomem Hardy -i w którym gra też Noomi. Są to ''Child 44 ( System ) i The drop ( Brudny szmal ) . Szczególnie The drop -- który mnie osobiście zachwycił , aczkolwiek film jest do bólu klimatyczny i co tu dużo mówić--dość monotonny. Uwielbiam takie kino i bardzo polecam.
Widziałam :) . A tak a propos Hardy i Rapace byli w tamtym czasie parą również poza planem.