PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536768}

Tożsamość

Unknown
2011
7,2 127 tys. ocen
7,2 10 1 126558
5,6 20 krytyków
Tożsamość
powrót do forum filmu Tożsamość

lubię Liama i Aidana ale ten film to kompletne nieporozumienie i nic specjalnego.
Szkoda. 0/10.

Ziphiid

Bo Krwawy diament czy szybcy i wściekli to dla ciebie 10/10, czy wiesz co znaczy słowo "arcydzieło"

ruski011

nie uznaje mądry człowieku słowa arcydzieło,daje 10/10 kiedy film oglądam z wielką przyjemnością.
ps.uszanuj opinie innych i nie filozofuj!

Ziphiid

Jeśli dla Ciebie to filozofia to gratuluje:) co tu robisz na tym portalu skoro nie uznajesz słowa arcydzieło? bo jak by nie patrzył to Filweb uznaje "arcydzieło" jako 10/10

ruski011

Drogi Filmwebie proszę o dodanie opcji"zablokuj użytkownika"do ustawień,to powyżej jest dla mnie spamem.

Ziphiid

to już lepiej trzeba było do jarka napisać:)

ocenił(a) film na 8
Ziphiid

Widać , że kompletnie twoja ocena 0/10 jest nie zrozumiała... 0/10 to może dostać film amatorski jak kolega myje zęby...
Oczywyscie kazdy ma swój gust, lecz z twojego to mozna sie jedynie posmiac , zenada... :) Jak dla mnie osobiscie to conajmniej 7,5/10 a dałem 9 poniewaz 7.0 srednia jest zbyt mała , dziekuje dobranoc

Jashin89

twój gust nie lepszy,po francusku żenua(hahaha).idź lepiej ryby łowić bo masz gdzie!?i pożycz jakiś kombinezon od Jedi!

Ziphiid

uważasz że ma kiepski gust bo lubi Gwiezdne Wojny? ja nie przepadam ale szacunek dla jego gustu:) ma takie prawo to ty Ziphiid masz jakiś wypaczony! i nikt tu się nie czepia, poprostu jak można taki film uznać za beznadziejny? beznadziejny to może być film Rosyjski "jak jedzie pociąg" czy "czeszący się łysy" Tożsamość dostał ocenę ogólna obecnie 7\10 i to jest uczciwa ocena- tak zwana średnia. Co znaczy że osoby dające poniżej 4\10 to raczej bezguścia ze świata Mangi i czarodziejek z księżyca

ocenił(a) film na 8
ruski011

Co Ty, Ziphiid zna się lepiej ;] i jest niezłą fają, bo zdążył zablokować możliwość wglądu do jego ocen filmów

dezet2

Ale zanim zablokował to ja zaglądnąłem:) śmieszne że zablokował a innym zagląda:) Może powinien razem z Jarkiem co chciał księżyc ukraść podejść na te badania:) Pozdrawiam Normalnie oceniających:)