Nie chce nikogo obrażać, ale tak do właśnie odebrałem.
Kiepski dowcip, nieudane parodie jeszcze gorszych i nieśmiesznych filmów, żałosne dialogi, doborowa obsada, która jednak tego filmu nie broni, świetna muzyka, jednak tylko zmarnowana i źle wykorzystana, przewidywalność do bólu, prostolinijność i płytkość głównych bohaterów, wyłączona inteligencja widza, który jak zombie pożera kolejną to dawkę beznadziejnego humoru.
Tak chyba można streścić film, którego tytuł powinien zniechęcać i odstraszyć widzów znających pojęcia takie jak: komedia romantyczna i parodia, i nie powinien tego używać w jednym zdaniu - dla dobra własnego zdrowia!
W 100% popieram!Komedia totalnie beznadziejna opierająca się tylko na wulgaryzmach!Jedynie muzyka mi się podobała!
Miałam podobne odczucia jak zobaczyłam tytuł 'to nie jest komedia dla kretynów' a potem sceny, gdzie np. bohaterka zabawia się wibratorem ;) Ale to kwestia złego przetłumaczenia tytułu 'not another teen movie', (czyli: 'to nie kolejna komedia dla nastolatków))i wtedy to już ma sens
Film rzeczywiście mało ambitny, ale jestem w trakcie sesji więc potrzebuję odmóżdżaczy =)
Film ZAJ****STY
Ludzie Uśmiechnijcie się i nie odbierajcie takich Filmów POWAŻNIE!!!!! Inteligencja mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nie Tu !
Myślisz, że ja nie mam poczucia humoru? Wolę jednak nieprzeciętne komedie o np. chłopaku zamkniętym w gumowej kuli z obawy przed bakteriami lub o złączonych ze sobą bliźniakach syjamskich...
Wolę oglądać coś, czego wcześniej nigdzie nie było lub o tym nie wiedziałem! Co np. w takiej komedii mogło Cię zaskoczyć? Co się stanie podczas jej zabaw w wibratorem? Przecież wiadomo, że to parodia i jak się to może skończyć...
Mam poczucie humoru, ale nie bawi mnie kiedy ktoś pierdzi albo rzyga. To jest obrzydliwe, a nie śmieszne. Przy komedii chcę się dobrze bawić, a nie walczyć z mdłościami. Oglądałam wiele komedii i uważam że można tak operować absurdem, żeby nie wywoływać u odbiorcy odruchu wymiotnego.
Zgadzam się komedia powinna bawić i ta bawi choć widziałem ją kilkukrotnie niektóre sceny doprowadzają do łez(przynajmniej mnie) 9/10
Jak miałem naście lat to mnie takie rzeczy bawiły, teraz trafiłem na ten film na polsacie i totalna zenada.