PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32051}
5,7 51 tys. ocen
5,7 10 1 51213
4,1 17 krytyków
To nie jest kolejna komedia dla kretynów
powrót do forum filmu To nie jest kolejna komedia dla kretynów

Nie chce nikogo obrażać, ale tak do właśnie odebrałem.
Kiepski dowcip, nieudane parodie jeszcze gorszych i nieśmiesznych filmów, żałosne dialogi, doborowa obsada, która jednak tego filmu nie broni, świetna muzyka, jednak tylko zmarnowana i źle wykorzystana, przewidywalność do bólu, prostolinijność i płytkość głównych bohaterów, wyłączona inteligencja widza, który jak zombie pożera kolejną to dawkę beznadziejnego humoru.

Tak chyba można streścić film, którego tytuł powinien zniechęcać i odstraszyć widzów znających pojęcia takie jak: komedia romantyczna i parodia, i nie powinien tego używać w jednym zdaniu - dla dobra własnego zdrowia!

freepick

W 100% popieram!Komedia totalnie beznadziejna opierająca się tylko na wulgaryzmach!Jedynie muzyka mi się podobała!

Joan_of_Arcadia

Miałam podobne odczucia jak zobaczyłam tytuł 'to nie jest komedia dla kretynów' a potem sceny, gdzie np. bohaterka zabawia się wibratorem ;) Ale to kwestia złego przetłumaczenia tytułu 'not another teen movie', (czyli: 'to nie kolejna komedia dla nastolatków))i wtedy to już ma sens

Film rzeczywiście mało ambitny, ale jestem w trakcie sesji więc potrzebuję odmóżdżaczy =)

ocenił(a) film na 4
Eveleena

Popieram...
Jakis taki nijaki, nie bawil mnie zbyt, glupi humor...

ocenił(a) film na 7
jean_lici

Film ZAJ****STY

Ludzie Uśmiechnijcie się i nie odbierajcie takich Filmów POWAŻNIE!!!!! Inteligencja mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nie Tu !

ocenił(a) film na 1
saabwagon

Myślisz, że ja nie mam poczucia humoru? Wolę jednak nieprzeciętne komedie o np. chłopaku zamkniętym w gumowej kuli z obawy przed bakteriami lub o złączonych ze sobą bliźniakach syjamskich...
Wolę oglądać coś, czego wcześniej nigdzie nie było lub o tym nie wiedziałem! Co np. w takiej komedii mogło Cię zaskoczyć? Co się stanie podczas jej zabaw w wibratorem? Przecież wiadomo, że to parodia i jak się to może skończyć...

saabwagon

Mam poczucie humoru, ale nie bawi mnie kiedy ktoś pierdzi albo rzyga. To jest obrzydliwe, a nie śmieszne. Przy komedii chcę się dobrze bawić, a nie walczyć z mdłościami. Oglądałam wiele komedii i uważam że można tak operować absurdem, żeby nie wywoływać u odbiorcy odruchu wymiotnego.

użytkownik usunięty
saabwagon

Zgadzam się komedia powinna bawić i ta bawi choć widziałem ją kilkukrotnie niektóre sceny doprowadzają do łez(przynajmniej mnie) 9/10

ocenił(a) film na 8

Popieram świetna komedia !

freepick

Jak miałem naście lat to mnie takie rzeczy bawiły, teraz trafiłem na ten film na polsacie i totalna zenada.

ocenił(a) film na 1
freepick

tak, to jest kolejna komedia dla kretynów! gdzie przewija się dużo idiotów, niewyżytych obrzydliwych nastolatków i humoru rodem z gimnazjum.i to by było na tyle.