jeden z najlepszych filmow ostatnich lat i taka ocena... czy tutaj sa sami fani legalnych blondynek itp??
ocena tego filmu jest wysoka więc o co chodzi?
jeden z najlepszych filmow ostatnich lat - wg Ciebie!
reszty Twojej wypowiedzi szkoda komentować - na poziomie fana power rangers
wg mnie? lepiej zajrzyj do działu nagrody, to może wtedy pogadamy... 4 nominacje do Oscara i cztery Oscary... Daje do myślenia prawda?
oscary nie sa dla mnie wyznacznikiem jakości filmu. dla Ciebie to chyba niepodważalny kanon wartościownia ??? czyż nie??? . az oscary4?? wow. a "titanic" dostal 11 - czy to zanczy że jest 3 razy lepszy ??? :)
tak po za tym - przyrównywanie grupy osób którym film się średnio podobał - albo jak ty zasugerowalaś - grupy osób które nie dały temu filmowi oceny przynajmniej 9/10 do fanów pierdół w stylu "legalnej blondynki" jest conajmniej idiotyczne. daje do myslenia??
Przestańcie się obrzucać legalnymi blondynkami i power rangers i podajcie jakieś argumenty.
Czy czytaliście książkę, na której oparty jest "To Nie Jest Kraj Dla Starych Ludzi"? Film jest najdokładniejszą adaptacją powieści, jaką widziałem. Oczywiście nie jest to kopia z kartki na ekran. Nic dziwnego, że książka spodobała się braciom Coen - jest przejmująca, brutalna i nietuzinkowa. Odtwórcy głównych ról zostali doskonale dobrani i równie doskonale się spisali. Uważam, że film jest warty obejrzenia (nie tylko ze względu na Oscary).