PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259289}

To nie jest kraj dla starych ludzi

No Country for Old Men
2007
7,6 248 tys. ocen
7,6 10 1 247677
8,3 86 krytyków
To nie jest kraj dla starych ludzi
powrót do forum filmu To nie jest kraj dla starych ludzi

Ludzie nie głosujcie na ten film skoro go nie oglądaliście jako ze mieszkam w Stanach to miałem okazje go zobaczyć i jak dla mnie jest to film roku 11/10

Marcel1251

Na prawdę mieszkasz w Stanach? wow ;p

Widzisz, bo ja nie mieszkam w stanach, a film widziałem i bynajmniej nie jakies tam dziadostwo z neta ;p

ocenił(a) film na 10
Kazioo

Ja nie byłem nigdy w stanach ale znam kogoś kto był :p

ocenił(a) film na 8
Marcel1251

ja kiedys stalem kolo goscia ktorego brat byl w stanach i mowil mi ze byl w kinie kiedys tylko ze w Polsce

payac1

wasze wypowiedzi ocierają sie o groteskę no ale co tam dla mnie i tak filmem roku jest Eastern Promises :]nie byłem w stanch ale oglądałam jakimś cudem bez korzystania z p2p !

ocenił(a) film na 10
payac1

Widzę ze lepiej nie pisać gdzie sie mieszka bo zaraz pojawiają sie jakieś dyskusje zupełnie bezsensowne miałem okazje ten film zobaczyć w kinie i tylko wyraziłem swoja opinie o tym filmie a co z tego ze mieszkam w USA macie z tym problem to przyjedzcie zapraszam.

ocenił(a) film na 10
Marcel1251

Ja bym chętnie przyjechał ale odstrasza mnie cena biletu i formalności wizowe :) A tak na poważnie to ocena istotnie była skandaliczna na początku (coś koło 6/10) ale teraz przyjemnie jest obserwować jak idzie w górę. Zakładam że zatrzyma się na 8,9/10.

ocenił(a) film na 9
matt80

dla mnie juz wtej chwili jest 3 razy za wysoka.. ode mnie ma naciagane 3\10