Ludzie nie głosujcie na ten film skoro go nie oglądaliście jako ze mieszkam w Stanach to miałem okazje go zobaczyć i jak dla mnie jest to film roku 11/10
Na prawdę mieszkasz w Stanach? wow ;p
Widzisz, bo ja nie mieszkam w stanach, a film widziałem i bynajmniej nie jakies tam dziadostwo z neta ;p
ja kiedys stalem kolo goscia ktorego brat byl w stanach i mowil mi ze byl w kinie kiedys tylko ze w Polsce
wasze wypowiedzi ocierają sie o groteskę no ale co tam dla mnie i tak filmem roku jest Eastern Promises :]nie byłem w stanch ale oglądałam jakimś cudem bez korzystania z p2p !
Widzę ze lepiej nie pisać gdzie sie mieszka bo zaraz pojawiają sie jakieś dyskusje zupełnie bezsensowne miałem okazje ten film zobaczyć w kinie i tylko wyraziłem swoja opinie o tym filmie a co z tego ze mieszkam w USA macie z tym problem to przyjedzcie zapraszam.
Ja bym chętnie przyjechał ale odstrasza mnie cena biletu i formalności wizowe :) A tak na poważnie to ocena istotnie była skandaliczna na początku (coś koło 6/10) ale teraz przyjemnie jest obserwować jak idzie w górę. Zakładam że zatrzyma się na 8,9/10.