taki fantastyczny film i taka niska ocena?!Ja już nie wiem,czytam że jest taki nudny i inne brednie na jego temat.Aż mi ręce opadają.Może aby lubić takie filmy trzeba mieć specyficzny gust(ja np.nie znosze Braveheart choć ludzie tak sie nim zachwycają).Inna sprawa:po co ludzie przedstawiają na siłe "argumenty" że film jest słaby?To bez sensu.Napiszcie że film wam sie nie podoba zamiast wymyślać wady.
napisz może chociaż jeden argument czemu uważasz że to taki świetny film, zamiast pisać brednie. to co dla kogoś jest wadą nie musi być wadą dla Ciebie - rozumiesz to?
Argumentów że ten film jest świetny jest bardzo dużo.Świetna reżyseria,gra aktorska,fabuła,dialogi,klimat,postacie,napięcie w sumie wszystko w tym filmie mi sie podobało.Dlatego dałem mu 10/10.
" to co dla kogoś jest wadą nie musi być wadą dla Ciebie - rozumiesz to?
"-nawet nnie wiesz jak bardzo rozumiem twoje przesłanie.Ostatnio podobny post do twojego zamieściłem na forum Braveheart i Gladiatora bo uważam te filmy za słabe.Jednym sie film podoba,innym nie i o.k.Napisałem wcześniej że może trzeba mieć specyficzny gust żeby lubić ten film.
Mam nadzieje że już nie będziesz mi tu pisał jakichś chujowych odpowiedzi,że to i to jest w tym filmie słabe.I tak mnie nie przekonasz.Po prostu film ci sie nie podobał i tyle.
Tez jestem zawiedziony tym faktem, ze "No country for old men" ma tu tak niska ocene, ale czego wiecej wymagac jak pod wiekszoscia filmow widac komentarze uswiadamiajace o poziomie (i czesto wieku) uzytkownikow Filmwebu.
Na szczescie na IMDB wyglada to na chwile obecna tak:
User Rating: 8.4/10 (127,173 votes)
Top 250: #76 [sic!]
Jak dla mnie film roku, 10/10
powiem ci że tym IBDM nie ma co sie zbytnio sugerować.Tam w pierwszej trójce (chyba nawet na pierwszym miejscu)był niedawno Mroczny Rycerz.Ja mam 18 lat ale uwielbiam "trudne filmy" z takim klimatem i napięciem.Fakt,moi rówieśnicy (jakby obejrzeli)uznaliby ten film pewnie za nudny.No cóż każdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanować.Pzdr:).