PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259289}

To nie jest kraj dla starych ludzi

No Country for Old Men
2007
7,6 248 tys. ocen
7,6 10 1 247689
8,3 86 krytyków
To nie jest kraj dla starych ludzi
powrót do forum filmu To nie jest kraj dla starych ludzi

to jest jakaś pomyłka, gdzie wy ludzie macie rozumy? 429 miejsce w rankingu????
film zasłguje na conajmniej 3 miejsce

użytkownik usunięty
paulinaz87_filmweb

bez takich... ja oceniam na 7/10. i jestem calkowicie pewien, ze mam wiecej rozumu niz Ty. :D
jak ludziom sie nie podoba, to oceniaja gorzej. jest jak jest. wiec nie pisz takich dziecinnych postow i nie zasmiecaj forum, bo i tak nic nie wniesiesz / zmienisz.
Twoj post moglaby napisac fanka 'Zmierzchu' (pasowalby do tych maniaczek jak ulal). troszke wyczucia, dziewcze.
pozdrawiam ;]

ocenił(a) film na 10

fanem zmierzchu możesz być raczej Ty (zombieland) a ja jestem całkowicie pewna, że to właśnie ja mam więcej rozumu niż Ty. Każdy ma prawo pisać na forum to co mu się podoba. Może przegiełam z tym "gdzie wy macie rozumy" ale jeżeli coś mi się podoba lub nie podoba to pisze o tym i mam do tego prawo

użytkownik usunięty
paulinaz87_filmweb

tak! wiedzialem... zastanawialem sie czy jestes jedna z tych, ktorzy kiedy nie wiedza jak sie przyczepic kpia z gustu innych ;]
zeby Ci cisnienie nie skoczylo: szanuje Twoje gusta i ich nie komentuje (widocznie Ty nie szanujesz moich).
zwrocilem jedynie uwage na Twoj smieszny post - a akurat 'mam do tego prawo' :D
prosze Cie: nie wydrap mi pazurami oczu.

aha i ok - to Ty masz wiecej rozumu niz ja. skoro tak Ci na tym zalezy, nie bede sie klocil. nie chce odbierac Ci pewnosci siebie.
hehe niesamowite :D

ocenił(a) film na 10

dobra skończ tą szopkę, jestem idiotką, kpię z gustu innych, ciśnienie mam w normie (jeszcze) a oczu ci nie wydrapie bo nie mam czym. JA wyraziłam tylko swoje zdanie na temat filmu i kropka, reszte mam w dupie.pa

użytkownik usunięty
paulinaz87_filmweb

no widzisz! :D czy bylo to tak trudno przyznac? :]
pa.

ocenił(a) film na 8

ten film winien byc poza top 1000.

ocenił(a) film na 10
WhiskyMike

ten film winien być w top 10, ja mam czym wydrapywać oczy ;>

użytkownik usunięty
alexxandra

film jest wyjatkowy, ale bez przesady...
zastanawia mnie natomiast Incepcja. na IMDb jest na 3 miejscu w top 250, a to jest niesamowity wynik. trzeba bedzie obejrzec :P

ocenił(a) film na 9

wszyscy na ten film czekaja..

ocenił(a) film na 9
pumpernikiel_2

na top 150 zasługuje.ale gdzie na 3....

ocenił(a) film na 7
paulinaz87_filmweb

i ty się dziwisz?
Zaba jaką notę ma Mushishi na IMDb
http://www.imdb.com/title/tt0807832/
a tera zobacz te tematy i ocenę na filmwebie
http://www.filmweb.pl/serial/Mushishi-2005-304475/discussion/Nudzi%C5%82o+si%C4% 99+jakiemu%C5%9B+nolife%27owi,1298374
http://www.filmweb.pl/serial/Mushishi-2005-304475/discussion/wyrzucmy+do+g%C3%B3 wno+a+top100+co+to+w+og%C3%B3le+jest,1120855

użytkownik usunięty
ZupkaChinska

z calym szacunkiem - wlasnie obejrzalem pare odcinkow i... to anime jest chujowe jak szpadel :(

użytkownik usunięty

OMG
Przynajmniej trzecie miejsce???
To może już wystarczy pomyłka krytyków, którzy temu filmowi dali Oscara.

użytkownik usunięty

imdb pod względem rankingu jest o 100 razy gorszę od filmwebu. Sugerujcie sie dalej tymi wszystkimi topami snoby.

użytkownik usunięty

mysle, ze jednak imdb jest bardziej wiarygodny niz filmweb.

użytkownik usunięty

"snoby"
:P

użytkownik usunięty

haha :D to jest przeciez real ego - on przeciez wszystko wie... i jak mowi, tak ma byc :]

użytkownik usunięty

"Sugerujcie sie dalej tymi wszystkimi topami snoby." żadnymi "topami" się nie sugeruję. Sam jesteś snob, wieśniaku