Jede z lepszych filmow jakie widzialem. Realistyczny i autentyczny. Niektorzy pisali ze nierealny, zmyslony i takie tam, ja sie nie zgodze. Ok moze foktycznie watek romantyczny jest troche nietypowy, ale za to cala reszta filmy rewelacja. Swojego czasu mialem kilku znajomych w takich klimatach dlatego ten film jeszcze bardziej mnie poruszyl. Goraco polecam
w sumie to zgadzam się z przedmówcą, mi również się bardzo podobał. Poruszający... no i ta muzyka... po prostu genialna i oddająca klimat. Wszystkim polecam
KLIMATTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRA AKTORSKA !!!!!!!!!!! (szczególnie tego małego chłopca)
MUZYKAAAAAAAA!!!!!!
9/10
Wow! Nie wiedzialem, ze S.Graham to taki swietny aktor. Gdy ogladalem film po raz pierwszy to bylem zszokowany bo pamietalem go z roli Tommy'ego w "Snatch" a tu prosze. Klasa, naprawde klasa. Najlepsza rola w "T.I.E."
dodaje do ulubionych, poruszający film
tylko trochę szkoda że nie zaakcentowano więcej poglądów Trojanów, czyli tradycyjnych skinheadów jakimi byli Woods i Milky, pokazano sporo wypowiedzi "politycznych" nazi skinów, a Woodsa pokazano jako kogoś komu się to troche nie podoba więc wychodzi.
SHARPy i Trojan Skins to wtedy jak i dzisiaj jeden z fundamentów ruchy antynazistwoskiego.
Film znakomitym jednak jest kolejnym obrazem o rasistowskich skinach, wciąż brakuje dobrego obrazu prawdziwych skinheadów.