Czy wie ktoś jaki tytuł nosi piosenka która leci przez większą część trailera? Z góry dziękuję
ja rowniez chcialbym sie dowiedziec co to za kompozycje z poczatku, z epizodu z Milkym i na samym koncu w trakcie napisow koncowych;] gory dziekuje... MUZYKA do tego filmu jets GENIALNA! i dopasowana do uczuc jakie sie czuje oladajac ten film...;p takie jets moje zdanie
Witam, na poczatku leci Toots and the Maytals - 54/46 was my number, w trakcie napisów końcowych Ludovico Einaudi - Dietro_casa, jeśli chodzi o epizod z Milkim, zapewne masz na myśli sytuacje, kiedy Combo spuszcza mu łomot ;] jest to Ludovico Einaudi - Ritornare. Mam nadzieje, że właśnie o te kompozycje ci chodziło. :)
Soundtrack moim zdaniem pierwszorzędny (podobnie jak film), dlatego pytania o konkretne piosenki będą pewnie dosyć częste. Oto pełna lista utworów, może komuś sie przyda :)
01. Toots Amd The Maytals-54-46 Was My Number
02. Dexys Midnight Runners-Come On Eileen
03. Soft Cell-Tainted Love
04. Underpass Flares (Dialogue)
05. Gravenhurst-Nicole
06. Cynth Dad (Dialogue)
07. Al Murray And The Cimarons-Morning Sun
08. Shoe Shop (Dialogue)
09. Toots And The Maytals-Louie Louie
10. Toots And The Maytals-Pressure Drop
11. Hair In Cafe (Dialogue)
12. The Specials-Do The Dog
13. Ludovico Einaudi-Ritornare
14. This Is England (Dialogue)
15. The Upsetters-Return Of Django
16. Uk Subs-Warhead
17. Ludovico Einaudi-Fuori Dal Mondo
18. Strawberry Switchblade-Since Yesterday
19. Tits (Dialogue)
20. Percy Sledge-The Dark End Of The Street
21. Ludovico Einaudi-Oltremare
22. Clayhill-Please Please Please Let Me Get What I Want
23. Ludovico Einaudi-Dietro Casa
24. Gavin Clark-Never Seen The Sea
good job man! Ta lista mi sie przyda , nie bede musial lukac wkolko na napisy koncowe w filme i przepisywac całe tytuły do wyszukiwarki
Zeszłoroczny koncert Toots & The Maytals (w Płocku) był prześwietny, kto nie był niech żałuje! ;)
Zdaje się, że niektórych kawałków słuchałem na składankach Trojan Records.