PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571114}

To

It
2017
6,7 183 tys. ocen
6,7 10 1 183153
6,9 79 krytyków
To
powrót do forum filmu To

TO jest coś!

ocenił(a) film na 10

TO jest coś! Tak dobrej ekranizacji Kinga, nie było od czasu Misery !
Fenomenalny, momentami oszczędny w wyrazie by zaraz ukazać nam epicką scenę, która ( niejedna zresztą ) przejdzie do klasyki kina grozy. Sentymentalny dla dzieci lat 90. Wyciągnie z Ciebie najgłębiej skrywane strachy i lęki, przewróci na lewą stronę i zostawi z poczuciem niedosytu, bo kończy się w połowie książki i zapowiada część drugą. I bardzo dobrze bo takiemu reżyserowi i całej ekipie należy się ocean braw ! Dający wiarę, że można zrobić dobry horror, ba! I można przenieść Kinga na ekran tak wyśmienicie i smacznie. To jest kino! Bazujące na emocjach, lęku, z tak dobrze dogranymi rolami, i z elementami dobrego humoru. Prawdziwi fani Kinga , po seansie będą wiedzieli co mam na myśli!

beachboy_86

W pełni zgadzam się z Twoją opinią. Świetny film, doskonale wręcz zagrany, świetny klimat.

ocenił(a) film na 8
beachboy_86

Równiez sie zgadzam przed chwila wrocilem z seansu i musze powiedziec ze nie spodziewałem sie tego. Reżyser miał łeb na ten film;) Najlepszy horror i remake jaki ogladałem od wielu wielu lat poprostu mnie zmiazdżył.

ocenił(a) film na 8
beachboy_86

Film świetny.Jestem zachwycony klimatem. Przypominam jednak,że od czasu Misery z 1990roku ,zekranizowano przynajmniej dwa bardzo przyzwoite dzieła/opowiadania Kinga ...Skazani na Shawshank i Zielona Mila