PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571114}

To

It
2017
6,7 183 tys. ocen
6,7 10 1 183184
6,9 79 krytyków
To
powrót do forum filmu To

Wiadomo, że żaden film nie oddaje tego co książka, ale ten remake wyszedł im naprawdę świetnie, klimat, świetnie dobrani dziecięcy aktorzy, nowy Pennywise. Jedyne co mnie zdziwiło to to, że te dzieciaki tyle bluźniły szczególnie Eddie i Richie co drugie zdanie what the f..ck.

ocenił(a) film na 1
elliinkaa21

W książce dzieciaki (i to młodsze o dwa lata) też sporo bluzgały.

ocenił(a) film na 9
Shiloh

kurde rozumiem że komuś nie podoba się film, ale 1 ? Nie było w tym filmie nic dobrego ?

ocenił(a) film na 7
LoczekCraft

Moze pomyliło mu sie z Mroczna wiezą

ocenił(a) film na 9
twokill

Tu się już nie wypowiem, bo nie widziałem filmu, ani nie czytałem książki. Swoją drogą czy seria jest dobra ? Bo 8 książek to sporo, na ślepo nie kupię.

ocenił(a) film na 7
LoczekCraft

Podobały mi sie pierwsze 3 tomy potem to lanie wody i pisanie na siłe ...1 tom jest genialny potem 2 i 3 które maja swoje momenty ale niestety King poszedł w złą strone i robi sie juz chwilami nudno...4 i 5 i 6 tom jakąś przebrnełam ale z trudem a 7 juz mi sie nawet nie chciało czytac....Saga pisana zdecydowanie na siłe od 4 tomu i bez pomysłu.

Shiloh

Wiem, ale myślałam, że w filmie ograniczą takie słownictwo, poza tym nie pamiętam, żeby w pierwszym filmie też tak mięsem rzucali. Chociaż oglądałam go bardzo dawno temu i może już mnie pamięć zawodzi.