Mam nadzieję że będzie tak samo fajny jak 1 i 2
Nie, nie, nie, główna bohaterka powraca! Jeju, gra tej pani w drugiej części była przeohydna, straszna i... Grr!
Dobra, i tak obejrzę tę część, bo lubię slashery, ale nie mogliby jej zamienić?? :D
Masz rację, dlatego ubolewam nad tym faktem.
No nic, pozostaje mi mieć nadzieję, że zginie w pierwszej scenie :)
Jak dla mnie ten film nie powinien powstać . Victor miał rozwaloną głowę . Nic tam nie miał . To jakby miał występować w Hatchet III ? Proszę o odpowiedź .
Ja tez chetnie obejrze..."Jedynka" byla fajna, "Dwojka" troszku mniej fajna...ale lubie takie odmozdzajace filmy od czasu do czasu...nic tylko usiasc z piwem i sie zrelaksowac ;)
Widziałem trailer. Normalnie masakra! Do Victora strzela z pistoletów, karabinów i nawet wyrzutni rakiet cały oddział SWAT (i trafiają!!!) a on i tak rozrywa ich po kolei na kawałki. Jeśli dobrze zrozumiałem, to Victor w tym filmie jest czymś w rodzaju złego ducha, który posiada materialne ciało. Tym samym nie da się go zabić niezależnie od tego co mu się zrobi - ciało i tak się regeneruje, bo duch jest nieśmiertelny. Fakt powstania kontynuacji wydaje się to potwierdzać. Ogólnie tą serię dobrze się ogląda z kumplami przy (koniecznie) dużych ilościach piwa.